Seks & relaties / Single & daten
Single & daten

Onderzoek: Helpen deze dieren je echt om meer Tinderberichten te krijgen?

Het valt niet mee om het perfecte datingprofiel te creeëren. Niet alleen wil je je beste eigenschappen naar voren laten komen, ook lookwise wil je er piekfijn uitzien. Wat zet je dan in je bio? En welke foto's kies je? We hebben alvast een tip voor je, want nu blijkt uit onderzoek van Zoosk dat bepaalde dieren in je profiel je helpen om meer berichtjes te krijgen.

Hamsters en schapen

Welke dieren moet je dan op de foto zetten? Hoewel je vast had verwacht dat puppies en kittens bovenaan zouden staan, zijn het hamsters en schapen die bovenaan de ranglijst prijken. Bij zowel mannen als vrouwen profielen bleken deze dieren het beste te werken om meer berichtjes te krijgen. Gevolgd door olifanten en paarden. Wie had dat verwacht? Snel naar de kinderboerderij voor een fotoshoot, dus. 

Profiel

Het verbaast je vast niet dat de goudvis, slang en hagedis onderaan het lijstje prijken. Toch helpen die nog steeds om méér berichtjes te ontvangen, dan wanneer je helemaal geen dieren zou opnemen in je profiel. Beter iets dan niets, toch?

Ben je het type niet om al je huisdieren op de foto te zetten? Geeft niks, volgens het onderzoek is enkel het benoemen van je huisdier ook genoeg. Toch blijkt dit alleen bij mannen te werken. Tenzij het om je vogel of kat gaat, trouwens. 

Lees ook: Zo kom je er tijdens een date zo snel mogelijk achter wat voor vlees je in de kuip hebt

Bron: Askmen; Beeld: iStock