Action folder deze week #15: de mooiste aanbiedingen op een rij

(Web)shops door Roos

Wat is er deze week allemaal in de aanbieding bij Action? De Nederlandse discountwinkel staat al jaren bekend om haar kwalitatief goede producten tegen scherpe prijzen. En met deze aanbiedingen scoor je jouw koningsdagoutfit of tuinset voor een prikkie! Lees dus snel verder welke aanbiedingen je vanaf woensdag 10 april t/m dinsdag 16 april kunt verwachten.

action aanbiedingen

Action folder deze week: Koningsdag t-shirt

Lang leve de koning! Op 27 april rukt heel Nederland weer massaal uit voor de verjaardag van Wim-Lex. Heb jij je oranje outfit al compleet? Zo niet, dan scoor je deze voor maar 2,49 een topshirt bij de Action!

Action folder deze week: Tuinset

Heb jij ook de kolder in je kop na dit warme weekend, maar geen tuinset om op te chillen? Scoor dan snel deze tuinset in de aanbieding bij Action voor maar 69,95! Zo zit jij er tenminste warmpjes bij zodra de temperaturen weer stijgen.

Action folder deze week: Klaptafel

Ben jij al klaar voor het festivalseizoen? Naast een tent, luchtbed en koelbox, heb je natuurlijk ook een handige tafel nodig. Komt dat even goed uit, want je vindt een inklapbare tafel in de Action folder deze week voor een klein tientje. 

Action folder deze week: Servies

Hip aardewerk servies hoeft helemaal niet duur te zijn. Bij Action scoor je deze week de leukste schaaltjes en mokken voor maar 88 cent! Daar hoef je het niet voor te laten. Verkrijgbaar in diverse tinten grijs en blauw.

Action folder deze week: Luchtbed

Heb jij jouw opblaasbare gadgets al binnen voor de zomer? Deze vrolijke eenhoorn en flamingo kunnen natuurlijk niet in het assortiment ontbreken. Voor nog geen vijftien euro sla je ze alvast in. Laat die zomer maar komen!

Action folder deze week: Zonnebrand

Met de zonnige dagen op komst is het belangrijk jezelf en je kinderen goed te beschermen tegen de zon. Deze week is ook het hele Zenova assortiment in de aanbieding bij Action. Je scoort al een flesje zonnebrand voor minder dan drie euro! 

Action folder deze week: Shampoo

Ben jij ook zo'n fan van het merk Palmolive? Dat komt goed uit, want deze week is de shampoo van Palmolive dik in de aanbieding. Je haalt al een fles voor 1,19 euro.

Action folder deze week: Repen

Deze repen zijn perfect om de lekkere trek tussen de maaltijden door te stillen. Zit jij ook altijd met een knorrende maag op je werk? Snel naar Action dan, om deze repen voor maar 1,29 euro in te slaan.

 

Lees ook: Lidl aanbiedingen: de beste koopjes van week 15

Beeld: iStock