Lifestyle / Sport & gezondheid
Sport & gezondheid

Super handig: leen elkaars sportspullen via nieuwe app

Een nieuwe sport proberen kan natuurlijk heel leuk en uitdagend zijn, maar als je niet alle benodigde sportspullen in huis hebt… Ja, dan houdt het al snel op. Nope, ook dat smoesje kan voortaan terug in de kast, want er is nu een nieuwe app die ervoor moet zorgen dat je sportspullen gewoon van elkaar kunt lenen. 

De handschoenen van Rico

DecaShare is het nieuwe deelplatform waar je vanaf vandaag namelijk sportartikelen van elkaar kunt lenen. Aanmoediger van het initiatief is Rico Verhoeven, en mede daarom kun je zijn bokshandschoenen lenen om in te boksen. Hoe cool is dat?! “Sporten moet toegankelijk zijn voor iedereen en daarom vind ik dit een mooi initiatief.”

Geen smoesjes meer

Door de lancering van dit platform moet sporten toegankelijker worden voor iedereen. Zo zou uit onderzoek van Decathlon blijken dat één op de drie volwassenen die regelmatig sportte, dit inmiddels helemaal niet meer doet. Redenen daarvoor kunnen het gebrek aan geld (17,7%) zijn, of niet de juiste sportspullen in huis hebben (10%). Als het goed is, komt daar nu dus een einde aan! Je kunt er spullen lenen, of er zelf spullen op zetten. Gratis of tegen betaling - dat mag je zelf bepalen. Handig als je gaat boksen, maar bijvoorbeeld ook als je op wintersport gaat en geen spullen hebt! De app is hier verkrijgbaar.

Shop je sportkleding nu extra voordelig met de Plutosport kortingscode!