Dit worden de sneaker trends van voorjaar 2019

Mode & trends door Laura

Sneakers zijn allang de status van 'sportschoenen' voorbij. Sneakers onder een jurkje, rokje of blazer. Dat kan allemaal gewoon. Ook onder een spijkerbroek misstaat het nog steeds niet. Daarom blijft de sneaker anno 2019 nog steeds hip. Kun je wel wat vers schoeisel aan je voeten gebruiken? Wat dacht je van een van deze sneaker trends voor dit voorjaar.

Lees ook: Zijn de winkels open? Goede Vrijdag 2019

Sneaker trends: Felle sneakers

Anno 2019 mag de eyecatcher van je kleding aan je voeten prijken. Knallend roze, vurig rood, knalgeel of een andere kleur uit de regenboog. Met een fel sneakertje steel je de show. 

sneaker trends 2019

Adidas €99,95

sneaker trends 2019

Vans €110,-

Sneaker trends: Neon

Kan het nóg feller? Ja, dat kan! Fluoriserende oranje, gele of groene details in je pattas zijn hartstikke hip. Lastig te combineren met de rest van je kleding? Kies voor constrastrende neonkleuren in je kleding en houd het verder neutraal.

sneaker trends 2019

Fillilng Pieces €200,-

sneaker trends

Nike €100,-

Sneaker trends: Platforms

Geen fan van hakken, maar wil je graag een paar centimeter langer lijken? Dan is deze sneaker trend wat voor jou. De zool van je schoen wat net even wat hoger in 2019.

sneaker trends 2019

Puma €90,99

sneaker trends platform

 

Park Lane €27,99

Sneaker trends: Dad sneaker

Love it or hate it, de groffe sneakers gaan nergens heen. Ook in 2019 zal de 'oversized' dad sneakers aan velen voeten van modeslachtoffers pronken. 

dad sneakers

Steve Madden €135,-

sneaker trends

Tommy Hilfiger €129,90

Sneaker trends: Back to basics

Een fijne tegenhanger voor wie gruwelt van de dad sneakers: de 'gewone sneaker'. He's back. Het liefst in één neutrale kleur of een subtiel kleuraccent, zoals wit, zwart of blauw. 

sneaker trends

Adidas €99,99

puma

Puma €84,90

Sneaker trends: Touch of gold

Te koop lopen met je 'goud', ja graag! Opeens zie je ze overal: schoenen met gouden details op de neus, achterkant of langs de veterrand.

sneaker trends goud

Adidas €109,99

sneaker trends

Fila €99,95

Pak nu korting op je nieuwe sneakers met de Sacha kortingscode

Lees ook: De modekleuren van voorjaar 2019: inspiratie en stylingtips