Gáááán we weer: Gordon is weer vrijgezel

Celebs door Redactie Ze.nl

Als er iemand weinig geluk heeft op liefdesgebied is het toch zeker Gordon wel. Was hij onlangs nog dolenthousiast over zijn nieuwe liefde Ryk, is ook deze prille liefde inmiddels alweer ten einde gekomen. "Weer zo'n instabiel mentaal wrak," laat hij verslagen weten aan De Telegraaf.

Engel

Eerder nog leek Gordon een heel andere mening te hebben over de knappe Zuid-Afrikaan: "Ryk is mijn engel, met zijn krullen. Het is pril, maar het voelt zo goed. Deze jongen maakt mij zo gelukkig. Eindelijk lijk ik iemand gevonden te hebben die wél goed bij zijn hoofd is. Bij vorige vriendjes vroeg ik mij weleens af of dit wel het geval was." Nou, dat had Gordon dus naar eigen zeggen een beetje verkeerd ingeschat. Toen zijn nieuwe liefde hem op kwam zoeken in Nederland, werd hij binnen 24 uur alweer op het vliegtuig terug naar Zuid-Afrika gezet.

Niet gegund

Volgens Gordon heeft zijn belabberde liefdesleven alles te maken met het feit dat het hem gewoon niet gegund is. "Ik zoek een stukje genegenheid. Iemand die mij laat stralen. Het lukt gewoonweg niet op een normale manier. Ik had eigenlijk gehoopt op deze leeftijd gesetteld te zijn."