Seks & relaties / Single & daten
Single & daten

Wil je meer matches op Tinder? Voeg dit toe aan je profiel

Om de ware liefde te vinden gaan velen van ons allang niet meer de deur uit. Met een simpele swipe naar rechts op Tinder kan er zomaar iets moois ontstaan. Of niet. Anyway, er is onderzoek gedaan naar wat kan helpen het aantal matches te verhogen. En dat blijkt helemaal niet zo moeilijk te zijn, je hoeft alleen iets toe te voegen aan je profiel.

Sporten

Volgens een nieuw onderzoek van GolfSupport zou het helpen als je in je Tinderprofiel zet dat je regelmatig sport. Zowel mannen als vrouwen die in hun profiel aangaven sporten als hobby te hebben kregen meer swipes naar rechts dan degene die dat niet in hun profiel hadden staan. 

Gezond

Degene die meededen aan het onderzoek en in hun profiel hadden vermeld dat ze aan dansen, gewichtheffen of turnen deden, kregen de meeste swipes naar rechts. “Vrouwen houden van sportief omdat ze graag iets willen met iemand die gezond is,” zo laat de studie weten. “Daarbij laten atleten zien dat ze gemotiveerd, sterk en gedreven zijn en goede teamplayers zijn.” Oke brb, even iets aanpassen… Leugentje om bestwil is oke, toch?

Lees ook: 5 x hopeloos ouderwetse date-regels waar we klaar mee zijn

Foto door rawpixel via Unsplash