Polyamoreuze Pearl (29) geeft seksfeestjes: 'Na 100 bedpartners ben ik gestopt met tellen'

Liefde door Redactie Ze.nl

Seksfeestjes, het is lang niet voor iedereen weggelegd. Voor Pearl is daarentegen niet alleen haar passie, maar ook haar werk. Met haar vriend Dan en vriendin Tomi heeft ze een polyamoreuze relatie en de drie hebben dan ook regelmatig seks met andere mensen. Soms zelfs op hetzelfde feestje: "Zolang alles veilig en met wederzijdse toestemming wordt gedaan is er geen probleem.”

Polyamoreus

Aan Metro UK vertelt Pearl dat ze momenteel met haar vriend Dan (35) samenwoont en regelmatig afspreekt met haar vriendin Tomi (30). Hoewel ze vaak het bed met beide partners deelt, hebben Dan en Tomi nog nooit seks met elkaar gehad. Tegelijkertijd deinzen ze alledrie niet terug voor een casual potje seks met andere mensen tijdens feesten en partijen. 

Groepsseks

Toen Pearl werd ontmaagd op haar zestiende, had ze nog geen jaar later voor het eerst groepsseks. “Ik kon me toen al niet voorstellen dat één persoon mijn seksuele behoeftes voor de rest van mijn leven zou kunnen vervullen.” Daarom vindt ze dat een leven met meerdere bedpartners goed bij haar past. 

Wat haar vriend daarvan vindt? “Ik ga weleens naar een seksfeest met Dan en dan heb ik seks met iemand anders. Soms zelfs iemand die ik ken. Het maakt hem niet uit, dat is gewoon hoe onze relatie werkt”, aldus Pearl, “We hoeven ons niet onzeker te voelen, want we weten wat we voor elkaar betekenen. Zolang alles veilig en met wederzijdse toestemming wordt gedaan is er geen probleem.”

Safety first

Haar liefde voor groepsseks en orgies ontstond toen ze als burleske danseres in 2012 voor het eerst op een seksfeest kwam. Sindsdien organiseert ze het zelf, maar altijd met strikte regels. Zo zorgt ze dat er condooms aanwezig zijn en staat de veiligheid van haar gasten voorop. Zelf laat ze zich elk half jaar testen op SOA's: “Tot nu toe zijn de tests altijd clean.” Haar doel is om het wereldrecord te breken van 500 feestgangers, door een seksfeest te organiseren voor maar liefst 1000 gasten. 

Joggingbroek op de bank

Pearl: “Mensen denken dat ik met mijn levensstijl alleen maar bezig ben met seks, maar dat is niet het geval.” Hoewel ze al heel wat bedpartners (100 toen ze pas 21 was, toen is ze gestopt met tellen) heeft gehad, geeft ze toe na een lange werkdag het liefste op de bank voor de buis neer te ploffen. Sterker nog, seks met haar eigen vriend heeft ze hooguit eens per week. Het zijn net mensen, hè.

Lees ook: Dit is waarom weinig seks hebben niets over je relatie zegt - VRIJ-dag

Bron: Metro UK

Dit verhaal verscheen eerder op Ze.nl