Lifestyle / Celebs
Celebs

Oké, dan: Michella Kox steekt peuk op tijdens Boxing Stars

Reageer 0

Na een teleurstellende eerste aflevering van vorige week, was er nieuwe hoop voor het BN'er programma Boxing Stars. De twee 'aartsrivalen' Michella Kox en Amanda Balk mochten elkaar gisteren eindelijk te lijf gaan in het programma Boxing Stars, maar dat liep heel anders af dan verwacht.

boxing stars michella amanda

Lees ook: Fittie! Michella Kox is woedend op Olcay Gulsen omdat ze haar naam vergat

Bitchfight

De vête tussen de twee begon in het programma Echte meisjes in de jungle. Amanda Balk noemde de krullenbol een slechte moeder, omdat ze andere meiden continu treiterde. Een bitchfight ontstond en sindsdien kunnen de twee elkaar niet luchten of zien. Je begrijpt: kijkers stonden te popelen om zo'n georganiseerde fittie in de ring te zien.

Scheur in borstspier

Michella had van tevoren gezegd: "Ik kan Amanda nu eindelijk voor haar bek rammen zonder ervoor vast te hoeven zitten of problemen te krijgen", maar die belofte kon ze helaas(?) niet waarmaken. De reality-ster had een scheur in haar borstspier te hebben, waardoor ze al gauw de handdoek in de ring moest gooien. Dat liet ze achteraf weten via Instagram. 

Eén ronde

Door de blessure kon ze niet optimaal trainen. "En iedereen kan nu oordelen, maar ga er maar staan met een scheur in je borstspier. Een keer gespard, geloof ook nog met één hand. Trainen onder pijnstilling", aldus Michella. De moed zakte haar helemaal in de schoenen toen de tegenpartij werd verteld over haar blessure. "Ze zou mij daar gaan raken! Ik scheet in mijn broek!" Om het goede voorbeeld te geven aan haar dochter, besloot ze toch de ring in te stappen. Na één ronde werd de pijn haar teveel en gaf ze op.

Peuk

Tot de grote verbazing van de kijkers en haar tegenstander stak Michella na haar nederlaag een sigaret op. "Tja, die sigaret kreeg ik", verklaart ze. "En ik had zoveel stress, dus ik dacht: 'ik ga even lekker relaxed kijken hoe zij haar overwinning viert'. Niks mis mee toch?"

Nou, daar denken de kijkers anders over...

 

Het gevecht tussen Mies en Aman in de jungle:

Lees ook: Creepy! Dit was je nog niet opgevallen aan The Haunting of Hill House

Beeld: RTL

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen