Lifestyle / Celebs
Celebs

Ronnie Flex wordt vader, is Famke Louise de moeder?

Wait wait wait, hoooooold up. De showbiz-raderen draaien op volle toeren nu Ronnie Flex zojuist een foto heeft geplaatst op Instagram van een pretecho. De Nederlandse rapper wordt blijkbaar vader! Maar... betekent dit dat Famke Louise, zijn vermeende vriendin, dan ook zwanger is? Zoveel vragen! Wij gaan ze proberen te beantwoorden. 

Vader

Dus, Ronnie Flex wordt vader. Hij postte een foto van een baby van 27 weken met de volgende tekst: 'Heb dit even voor mezelf gehouden omdat de situatie best wel complex is.. maar dit is wel het mooiste wat me is overkomen en ik hou nu al super veel van je, & ook al was het niet zo gepland je bent zwaar welkom. We wachten op je... chosen one. Ik wil iedereen vragen om de privacy van mijn baby mama te respecteren. Ik doe voor de rest ook geen interviews of statements hierover.'

Famke

Over de vermeende relatie tussen Ronnie en Famke Louise zijn de twee artiesten in de afgelopen maanden altijd vaag gebleven. Deze zomer doken er voor het eerst geruchten op dat de twee een setje zouden zijn, maar echt bevestigen doen ze beiden niet. Sterker nog, het management van Famke heeft een relatie zelfs ontkend. 

Expeditie

De baby is dus 27 weken, dat betekent dat het ergens in april of mei verwekt moet zijn. In die tijd waren er nog geen roddels over een vermeende relatie tussen Ronnie Flex en Famke Louise. Daarbij: Famke Louise deed mee aan Expeditie Robinson. Niet echt een programma om mee te doen als je zwanger bent. Die opnames waren afgelopen zomer. Grote kans dus dat Famke Louise niet de moeder is van het kindje van Ronnie. 

Zo, genoeg rekenwerk voor vandaag. You're welcome.