Spoiler alert! Marnix van Boer Zoekt Vrouw gespot met mysterieuze blondine

Media door Roos

Wie Boer Zoekt Vrouw volgt weet dat het vinden van een vrouw niet vanzelf gaat bij Boer Marnix. En hoewel hij inmiddels nog de keuze heeft uit drie geweldige dames, gooit een foto die gisteren is uitgelekt roet in het eten. Hij is namelijk gespot met een mysterieuze vierde vrouw. Wie is dat? En wat is er gebeurd met zijn vrouwen uit het programma?

Zwijgplicht

De opnames van Boer Zoekt Vrouw zijn inmiddels al lang en breed achter de rug, maar totdat de finale is uitgezonden hebben de boeren zwijgplicht. En dat valt niet altijd even mee. Zeker met fotografen die overal op de loer liggen om de ontknoping van het veelbekeken programma te kunnen voorspellen. Zo ook bij Boer Marnix, die op de paardenmarkt werd gespot met een onbekende blondine. 

Geruchtenmolen

De geruchtenmolen draait op volle toeren en het hele land is rep en roer. Is dit zijn vriendin? En what happened met de andere drie dames? Als je het onderschrift van de foto leest lijkt er geen kwade opzet in het spel, maar toch krabben we ons even achter de oren...

Lees ook: 6 conclusies die we kunnen trekken na Boer Zoekt Vrouw aflevering 5