Interieurtrend: geef je huis een toffe make-over met fotobehang

Wonen door Commerciële Redactie Ze.nl

Eén of misschien twee effen kleuren op de muur? Boooring! Als je helemaal anno 2018 bent, dan pronkt er van vloer tot plafond een mooie foto aan de muur. Hoe dan? Met fotobehang maak je heel simpel een echte eyecatcher van je muur. 

Van edelstenen tot de Amsterdam grachten, je kunt het allemaal in huis halen. Fotobehang is hartstikke hip en wordt in allerlei mooie prints gemaakt. Zo kun je kiezen voor een subtiele print met enkele zachte kleuren of een opvallende print met een knalkleur.

Durf je het aan om je woonkamer, slaapkamer, badkamer of welke ruimte dan ook een gedurfde make-over te geven? Voor het geld hoef je het niet te laten. Bij Pixer heb je al vanaf 29 euro je eigen customized wall. En heel handig, je kunt ook filteren om thema, ruimte, stijl en kleur.

Laat je inspireren door de volgende stijlen...

Grafische lijnen

Mag het van jou wel lekker knallen? Een grafisch printje past dan helemaal bij jou. Het staat stijlvol, chique en je krijgt er energie van. Stijltip: match de kleur van je fotobehang bij de kleur van de mooiste items in je interieur, zodat ze elkaar versterken en één geheel worden.

fotobehang trend

Plant en natuur

De vetplantjes en cactussen zijn niet aan te slepen, we zijn helemaal fan van groen in ons stulpje. De nieuwe trend is om moeder natuur ook in huis te halen met een vette fotoprint of illustratie van planten of een bos. Pluspunt: het geeft gelijk een ontspannend gevoel als je de ruimte binnenstapt.

fotobehang

Stad en land

Echte reisfanaten halen de wanderlust in huis met een fotobehang van hun favoriete stad of plek. En dat kan natuurlijk ook gewoon van onze goeie ouwe grachten zijn...

fotobehang

fotobehang

Lees ook: Mat zwart sanitair is de nieuwste trend voor in je badkamer, toilet en keuken