Wacht even... Is Meghan Markle zwanger?

Celebs door Redactie Ze.nl

Het is misschien wel het meest besproken onderwerp van 2018: Prins Harry en Meghan Markle. De twee trouwden in mei van dit jaar en sindsdien stroomt het internet vol met de ene speculatie na de andere over een eventuele zwangerschap. Echt verrassend zou het natuurlijk ook niet zijn, een kleine royal baby ligt wel een beetje in lijn der verwachting, zo enkele maanden na het huwelijk. Vandaag kwamen er aanwijzingen binnen dat het nu toch écht zo ver zou zijn. 


Harry en Meghan een paar weken geleden

Het was een heugelijke dag vandaag: prinses Eugenie, je weet wel - die dochter van Fergie, ging trouwen met haar Jack. Everyone who's anyone in Engeland was uitgenodigd en dus mochten ook haar royal neven en nichten komen. Een waar modespektakel, want alle royals waren weer van top tot teen in design gestoken. Toch valt ons bij Meghan's outfit meteen iets op. Ze is opvallend bedekt: de jurk die ze draagt is behoorlijk verhullend, iets wat we niet van haar gewend zijn.

Dat niet alleen, ze houdt ook veel haar handen met clutch voor haar buik. Toch? TOCH? Ochhh, wat zou het leuk zijn, een kleine Harry of Meghan. 

UPDATE 15 oktober: Hadden wij even gelijk! Meghan Markle is zwanger! Hier lees je het officiele bericht. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Harry and Meghan with the Queen ❤️ #meghanmarkle #princeharry #queenelizabeth

Een bericht gedeeld door Meghan & Harry (@harrymeghan) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#DuchessOfSussex #MeghanMarkle wearing #Givenchy 👍🏼 or 👎🏼? #RoyalWedding

Een bericht gedeeld door Loving Haute Couture (@lovinghautecouture) op