Seks & relaties
Seks & relaties

O jahoor: Na de wintervagina is er nu ook de 'winterpenis'

Nadat we met stomheid geslagen waren door de zogenaamde wintervagina die op de loer ligt tijdens koude winterdagen, moeten nu ook het mannelijk geslacht eraan geloven. De winterpenis is wel degelijk een ding, en niet een waar je vrolijk van wordt. Sterker nog, je vent kan z'n kleine vriend (eh, sorry, grote vriend) maar beter voorbereiden, want winter is coming.

50% krimpen

Tijdens koude winterdagen kunnen mensen met piemels merken dat de boel daarbeneden krimpt en minder makkelijk warm draait of tot een orgasme komt. No worries, je zaakje gaat niet in winterslaap, maar reageert gewoon op de kou. Bloedvaten in de penis versmallen om de kou tegen te gaan, daardoor zal de jongeheer wat kleiner worden. Sterker nog, de boel kan tot wel 50% in lengte krimpen. Oei... Kan 'ie niks aan doen, maar bepaald sexy is het niet.

Orgasme-sokken

De kou zorgt er ook voor dat de boel samenkrampt, waardoor een erectie en orgasme niet bepaald van een leien dakkie gaan. De oplossing? Maak het binnen gewoon lekker warm en knus, zodat die winterpenis geen schijn van kans maakt. Van warmte ontspant het lichaam namelijk en kun je beter een orgasme krijgen. Dat is ook meteen de reden waarom je makkelijker klaarkomt als je sokken aanhebt in bed. You're welcome!

Lees ook: Juist ja: jij ook al last van een 'wintervagina'?