5 conclusies na de meest bizarre Expeditie Robinson-aflevering ooit

Media door Roos

!SPOILER ALERT! Robinsonners! Aaah, wat een bizarre aflevering kregen we gisteren voor onze kiezen. Wie is er ook nog steeds in de war? Het moge duidelijk zijn dat dit de meest bizarre wending was in de geschiedenis van bizarre wendingen tijdens Expeditie Robinson. Dat is alvast conclusie één, maar daarnaast vielen ons nog vijf dingen op tijdens Expeditie Robinson aflevering 5. 

1. Niets kan ons nu nog verbazen

Tja, we kunnen natuurlijk geen conclusies trekken zonder even stil te staan bij de raarste wending in de geschiedenis van Expeditie. Eerst vliegt Donny er tot ons grote verdriet uit (we zullen niet ontkennen dat we meermaals "NIET DONNY" naar de televisie hebben geschreeuwd), maar vervolgens moet Kapitein Tony toch nog even de aandacht naar zich toe trekken met een wel hele vreemde aankondiging. We hebben het fragment drie keer moeten terugspoelen en begrijpen eigenlijk nog steeds niet waarom hij opgestapt is.  

2. Niets zal meer hetzelfde zijn

De Expeditie zal niet meer hetzelfde zijn zonder Donny. Period. 

3. Niets zal meer hetzelfde zijn 2.0

Eén voordeel, we hoeven ons niet meer groen en geel te ergeren aan Tony's favoriete uitspraak 'ik als kapitein'. Aaaargh! Eczeem kregen we (en de rest van Nederland) ervan. 

3. Niks geen prinsesjes

Je kan veel zeggen van Donny en Tony, dat het mietjes of verwende diva's zijn, maar de twee kapiteinen hebben wel mooi een uur en een kwartier in een kooi onder water gehangen. EEN UUR EN KWARTIER ja. Dat werd bekend tijdens het programma Eilandpraat dat direct na Expeditie Robinson op de buis volgt. Hoewel veel kijkers zich al afvroegen of het een proef was of gewoon pure zelfmoord, hebben de twee zich wel degelijk bewezen. Oh en nu liggen ze er trouwens uit. Lullig.

4. Nienke gaat winnen

Jep, wij voorspelden het al! Alles wijst erop dat Nienke snode plannen gaat smeden op Duivelseiland en een comeback maakt waar je u tegen zegt. Dit is hoe het zal gaan: Ze verslaat Johnny en Corry (sorry Cor), voegt zich bij de samensmelting bij de rest en haalt de finale samen met de Steven de Braboneger, Jody Bernal en Loiza, waar ze spontaan een mattie for life in ontdekt. Yeah!

5. Nicolette kan niet zwemmen

Lees ook: Deze Expeditie Robinson-deelnemer ben jij volgens je sterrenbeeld (en zolang hou je het vol)

Beeld: RTL