Foto: Nicolette Kluijver in haar modellenperiode met blauwe wenkbrauwen

Celebs door Roos

We kennen Nicolette Kluijver (33) allemaal als presentatrice van Expeditie Robinson. Toch heeft ze dit natuurlijk niet altijd gedaan. Sterker nog, daarvoor hield de presentatrice er een heel andere carrière op na.  Voordat ze bekend werd op televisie werkte ze namelijk als model en daar deelde ze vandaag een schattig kiekje van op Instagram. 

Modellenwerk

De foto dateert uit de periode dat Nicollete modellenwerk voor Elite Models deed. Hoewel de foto al even geleden is, herken je wel onmiskenbaar het gezicht van Nicolette. '#Tbt' schrijft Nicolette ironisch genoeg op woensdagochtend onder de foto. Maar dat het een throwback is, dat moge duidelijk zijn.

Blauwe wenkbrauwen

Veel fans vinden dat ze weinig veranderd is in al die tijd. Anderen klagen haar niet te herkennen vanwege alle make-up. Een piepjonge Nicolette kijkt zwoel de camera in. En haar wenkbrauwen? Ja, die zijn blauw, tot grote hilariteit van haar fans. “Mooie stoere foto. Maar blauwe wenkbrauwen, hoe ze dat toen hebben bedacht…” en “Heftig make-uppie”, klinkt het onder de foto. Toch kan ze vooral op lovende reacties rekenen. Zo klinkt het: "Jij bent echt perfect voorbeeld van een nooit ouder wordend gezicht!" en "Jeetje wat een mooie foto."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#elitemodels #tbt 🐣

A post shared by Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) on

 Lees ook: Wow! Deze outfit van Meghan Markle kostte maar liefst 15.000 euro

Beeld: Brunopress