Lifestyle / Media
Media

Deze vier Expeditie Robinson-deelnemers hebben waarschijnlijk niet gewonnen

Reageer 0

Morgen barst het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson los, maar echte fans zijn al sinds de bekendmaking van de kampen druk aan het speculeren over de afvallers. Social media-analist Jaap van Zessen van het AD weet van vier kandidaten dat ze zonder de hoofdprijs in het vliegtuig richting Nederland zaten. *spoiler alert*

expeditie robinsonLees ook: ZIEN: Dit was 'm dan, de fluit van Joshua in Adam zkt. Eva VIPS

Boete van 100.000

De Expeditie-leden en RTL doen er alles aan om zoveel mogelijk spoilers te vermijden. Zo huren de kandidaten iemand in om hun social media te beheren, zodat hun plotselinge afwezigheid niet te veel opvalt bij het publiek. Wordt er wel informatie gelekt? Dan hangt hun een boete van 100.000 euro boven het hoofd.

Door de mand gevallen

Het is de kandidaten toch niet helemaal goed gelukt, want Jaap heeft van zeker vier deelnemers kunnen concluderen dat ze de Expeditie vroeg verlaten. Hij keek naar hun activiteiten op Facebook, Twitter en Instagram. Een aantal vielen vrij snel door de mand. 

Het gaat volgens Jaap om: Famke Louise, Toine van Peperstraten, Tony Junior, Corry Konings. Kort nadat de opnames waren begonnen, waren zij alweer actief op social media. Het blijft natuurlijk gissen, maar de vorige voorspellingen van Jaap klopten bijna 100 procent. Bekijk de analyse hier.

Het nieuwe seizoen Expeditie Robinson is vanaf 6 september 20:30 op RTL4 te zien.

Lees ook: Twitter is woest over 'homofobe' column van moeder over 10-jarige gayzoon

Beeld: YouTube

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen