70% goedkoper printen zonder hervulbare cartridges

Herkenbaar: je hebt net de cartridges van je printer vervangen, zijn ze een week later alweer leeg. Jij kan je foto’s niet uitprinten en moet ook nog eens naar de winkel om nieuwe inkt te halen. Hervulbare cartridges zouden een oplossing kunnen zijn en zijn goedkoper. Maar je "printleven" wordt er niet leuker op. Gelukkig is er nu een makkelijkere oplossing die al jouw problemen met cartridges oplost, genaamd HP Instant Ink. 

Wat zijn hervulbare cartridges?

De inkt van je printer is altijd sneller op dan je zou willen. Een lege cartridge komt nooit goed uit. Daarom gebruiken sommige mensen hervulbare cartridges die kan bijvullen als ze leeg. Het is over het algemeen goedkoper dan originele cartridges, maar veel gedoe. Reken maar op inktvlekken op je vingers (en daarna je handen in je mouwen verstoppen). Je moet namelijk aan de gang met pipetjes om de inkt in hervulbare cartridge te krijgen. En reken maar, dat is geen feest.

Zo werken hervulbare cartridges: 

  • Je koopt in eerste instantie speciale hervulbare cartridges in de winkel of online.
  • Als de cartridge leeg is koop je flesjes inkt in plaats van een nieuwe cartridge.
  • Je wast de lege cartridges af en dan wordt het tijd om ze met de hand te gaan vullen.
  • Dat doe je met flesjes of pipetjes, waarmee je de inkt in de lege cartridge moet spuiten. Dat is een heel secuur werkje (je moet oppassen voor je kleding).  
  • Soms moet je ook de chip vervangen of resetten om te zorgen dat je printer hem accepteert. 

Je raadt het al, deze methode is nogal onhandig en een beetje ouderwets. Geld besparen op cartridges kan tegenwoordig veel eenvoudiger met moderne services als HP Instant Ink. 

Dat kan eenvoudiger

Gelukkig is er nu een betere oplossing, waarmee je geld kan besparen en je inkt -ook niet onbelangrijk- werkelijk nooit meer op is. Echt! Met HP Instant Ink bespaar je net zoveel (of zelfs meer) als met hervulbare cartridges, maar het grootste voordeel is het gemak. Je inkt wordt aan de deur bezorgd nog voordat het op is, je hoeft nooit meer naar de winkel en zit nooit meer zonder inkt. Je betaalt per pagina en kunt zo ook nog eens een flink bedrag besparen.

Hoe ziet jouw printleven eruit?

Printen is onderdeel van ons leven. Je staat er misschien niet bij stil, maar in totaal gaan er heel wat printjes doorheen. Iedereen in het gezin maakt gebruik van de printer. Horen HP hervulbare cartridges bij jouw dagelijks leven? Zit jij te knoeien met pipetjes en inkt die overal vlekken maakt? In deze hilarische video vertellen leden uit een familie over hun printleven.

Bespaar tot wel 70% op cartridges

De voordelen van navul cartridges wegen niet op tegen de nadelen. Gelukkig is er en nieuwe inkt service in town. Stop dus met die hervulbare cartridges. HP Instant Ink zorgt namelijk dat je tot 70% op de kosten van inkt kunt besparen. En het scheelt tijd, omdat ze automatisch worden bezorgd al vóór je inkt op is. En die oude cartridges? Die stuur je eenvoudigweg terug zodat ze kunnen worden hergebruikt (lekker milieubewust!).

Check of jouw printer geschikt is voor Instant Ink