Dit zijn de essentials die iedere thuiswerker nodig heeft voor een productieve werkdag

Werk & studie door Maya Luz

Thuiswerken is sinds de pandemie een stuk normaler. Wil jij de overstap maken van op kantoor werken naar een thuiskantoortje bouwen? Dan zijn dit de essentials die je nodig hebt voor een productieve werkdag.

Lees ook: Een workation: wat zijn de voor- en nadelen?

Een planner

Als je thuiswerkt, ben je zelf extra verantwoordelijk voor je planning. Het is dus belangrijk dat je deze goed bij kunt houden. Sommige mensen geven de voorkeur aan een papieren planner, anderen aan een digitale planner. Welke methode je ook kiest, een goede planning is onmisbaar.

My Journal Agenda 2024 - Beige - €17,99

Een goede bureaustoel

De kans is erg groot dat je tijdens het thuiswerken voornamelijk voornamelijk zit. Dan moet je natuurlijk wel lekker zitten. Dan maak je je werkdag een stuk comfortabeler. En het is ook een stuk beter voor je rug.

Bureaustoel - BIGZZIA Ergonomische Stoel - Fauteuil met 90° opklapbare armleuning - Lendensteun - In hoogte verstelbaar Roze - €69,99

Een verstelbaar stabureau

Over goed voor je rug gesproken... De hele dag zitten kan zorgen voor slecht postuur. Daarnaast is het voor je algemene gezondheid beter om hier en daar een beetje te bewegen. Een stabureau is dan ook een geweldige investering voor een thuiswerker. Zo kun je afwisselen tussen staan en zitten.

Casaria Zit Sta Bureau – Hoogte Verstelbaar Elektrisch - 110x60cm Wit - €147,95

Een blauw licht bril

De hele dag naar een scherm kijken is vermoeiend voor je ogen. Daarnaast kan het blauwe licht van je computer ervoor zorgen dat je 's avonds minder makkelijk in slaap komt. Een blauw licht bril is dan ook een ideale uitvinding voor mensen die de hele dag achter hun laptop zitten tijdens het thuiswerken!

PD® - Blauw Licht Bril - Computerbril - Blue Light Glasses - Blauw Licht Filter Bril - Beeldschermbril - Met Brillendoekje - Unisex - Transparant - Game bril - Bril tegen vermoeide ogen - Bril computer/tv schermen - €9,99

Een standaard voor je telefoon

Je telefoon kan een afleiding zijn, maar de kans is ook groot dat je hem tijdens het werken vaak nodig hebt. Zet je telefoon daarom in een standaard. Dan heb je hem altijd bij de hand en kun je meldingen gemakkelijk binnen zien komen. Maar als je je telefoon niet nodig hebt tijdens het thuiswerken, kun je deze tip misschien beter overslaan.

Telefoonhouder Bureau Telefoonstandaard Aluminium Telefoon Standaard - Telefoon Tablet Houder Telefoonstandaard Bureau - Roze - €11,95

Een standaard voor je laptop

Deze stil is weer handig voor je rug. Als je laptop niet op ooghoogte staat, ga je naar beneden leunen. Dit is niet erg top voor je rug. Investeer daarom in een laptopstandaard. Hierdoor kan je je laptop wat hoger zetten zonder dat je moeite krijgt met typen.

Accezz Laptop Standaard - Verstelbare Laptop Stand - Geschikt voor alle Laptops - Lichtgewicht en Inklapbaar - Grijs - €14,99

Een goede bureaulamp

Tot slot is een goede lamp altijd handig. We hebben tenslotte licht nodig om echt goed ons werk te kunnen doen. Dit is handig voor als je in de avond nog een paar laatste dingetjes moet doen of vroeg in de ochtend begint.

Aigostar 10A55 - Bureaulamp LED Dimbaar - 3 Helderheid - Opladende USB - incl. Batterijen - Verstelbare Draadloze Leeslamp - Wit - €15,99