Demi Lovato in het ziekenhuis door overdosis: 'Ze ging veelvuldig uit tot diep in de nacht'

Celebs door Roos

Dat actrice-zangeres Demi Lovato (25) een flinke party-animal is, wisten we al. Toch is het gister verkeerd afgelopen voor de actrice-zangeres. Ze werd namelijk met spoed naar het ziekenhuis gebracht vanwege een overdosis. Om welke drug het gaat, is nog niet duidelijk. Ambulancemedewerkers vonden de zangeres bewusteloos thuis.

Stabiel

Inmiddels is de toestand van de zangeres stabiel en maakt zij het volgens bronnen naar omstandigheden goed. Een woordvoerder vertelt: "Demi is wakker en met haar familie, die iedereen wil bedanken voor de liefde, gebeden en steun." De woordvoerder vraagt om privacy voor Demi en haar dierbaren.

Toch is er volgens de bronnen nog heel wat werk aan de winkel voor haar om weer gezond te worden. "Ze zit echt niet goed in haar vel. Demi ging veelvuldig uit tot diep in de nacht, zag er slecht uit. We dachten eerst dat het kwam door slaapgebrek of een slecht dieet, maar het was veel erger dan dat."

Sober

Het nieuws komt vlak na Demi's openbaring dat ze een terugval had gehad na jaren van drugs- en alcoholgebruik. In haar nummer Sober, dat ze in juni uitgaf, verontschuldigt ze zich tegen haar ouders voor het feit dat ze niet meer nuchter is. Kort daarna vertelde ze InStyle Magazine over haar single status: "Ik vind het niet erg om alleen te zijn. Ik heb jarenlang in een relatie gezeten terwijl ik weinig over mezelf leerde. Nu doe ik dat wel. Wat ik leuk vind, wat ik nodig heb en wat ik écht wil.''

Het is niet de eerste keer dat het slecht afgelopen is voor Demi. In 2010 werd ze al in een afkickkliniek opgenomen. Ze kickte toen af van alcohol, cocaïne en de sterke pijnstiller Oxycontin.

Heftig nieuws voor Demi Lovato en haar familie. Hopelijk gaat het snel beter met de zangeres en kan ze weer shinen als vanouds op het podium.

Lees ook: Wow: Zus van Meghan Markle eist 1300 euro per interview

Beeld: Brunopress