Lifestyle / Celebs
Celebs

André Hazes last een pauze in: 'voor één keer moet ik aan mezelf denken'

Reageer 0

André Hazes was de laatste tijd overal. Hij trad gigantisch veel op, maakte veel muziek en deelde zijn lief en leed met fans via social media. Daarmee ging hij helaas aan één ding voorbij, namelijk zichzelf. De artiest geeft aan dat het hem allemaal even teveel is geworden en last een pauze in: "Het spijt me als ik mensen teleurstel die mij hebben geboekt."

Lees ook: André Hazes en Monique zijn alweer bij elkaar

Hoofdpijn

Op Instagram schrijft André een emotioneel bericht over zijn tijdelijke afscheid. Volgens hem zitten er verschillende fysieke en psychische redenen achter zijn break. Hij schrijft: "Lieve mensen, Gisteren ben ik naar de dokter gegaan vanwege een ongelooflijke pijn in mijn hoofd. Ik heb uitgelegd hoe mijn afgelopen jaren eruit hebben gezien en hoe ik mezelf daardoor heb behandeld. Ik heb mij de afgelopen jaren mijn vingers tot het bot gewerkt omdat ik jullie allemaal wilde laten zien dat ik meer ben dan de zoon van. Ik wilde mezelf bewijzen naar iedereen in Nederland." In zijn enthousiasme om zichzelf te bewijzen vergat hij voor zichzelf te zorgen. "Ik heb lichamelijke klachten genegeerd en heb nachten doorgehaald omdat ik zelf dacht dat dat de manier was om te kunnen blijven presteren."

Schaduw van vader

Inmiddels ziet de zanger in dat zijn levensstijl niet de juiste manier was. Al die tijd probeerde hij uit de schaduw van zijn vader te stappen, maar ging daarmee aan zichzelf voorbij. "Altijd in mijn achterhoofd gehouden dat ooit iemand tegen mij zei dat mij wat mijn vader bereikt had, nooit zal lukken... Misschien niet goed geweest, maar ik kan alleen maar hopen dat jullie hebben gezien dat ik dit kan. Zelf. Ook hebben velen van jullie mij gewaarschuwd dat als ik niet op zal letten ik in een dip terecht zal gaan komen", schrijft hij op Instagram.

 

Lieve mensen, Gisteren ben ik naar de dokter gegaan vanwege een ongelooflijke pijn in mijn hoofd. Ik heb uitgelegd hoe mijn afgelopen jaren eruit hebben gezien en hoe ik mezelf daardoor heb behandeld. Ik heb mij de afgelopen jaren mijn vingers tot het bot gewerkt omdat ik jullie allemaal wilde laten zien dat ik meer ben dan de zoon van. Ik wilde mezelf bewijzen naar iedereen in Nederland. Ik heb lichamelijke klachten genegeerd en heb nachten doorgehaald omdat ik zelf dacht dat dat de manier was om te kunnen blijven presteren. Altijd in mijn achterhoofd gehouden dat ooit iemand tegen mij zei dat mij wat mijn vader bereikt had, nooit zal lukken... Misschien niet goed geweest, maar ik kan alleen maar hopen dat jullie hebben gezien dat ik dit kan. Zelf. Ook hebben velen van jullie mij gewaarschuwd dat als ik niet op zal letten ik in een dip terecht zal gaan komen. Na een lang gesprek heeft de dokter voor mij besloten, en ik zeg het met veel pijn in mijn hart, dat ik rust moet nemen. We hebben besloten minimaal een maand alles wat met werk te maken heeft af te zeggen en rust in te lassen. Ik hoop oprecht op jullie begrip. Het spijt me als ik mensen teleurstel die mij hebben geboekt, of die een kaartje voor mij hebben gekocht. Maar voor 1 keer moet ik aan mijzelf denken. Ik zie jullie snel weer!❤❤❤

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

Rustpauze

Inmiddels hebben die mensen gelijk gekregen, want André heeft met zijn dokter besloten dat een rustpauze nu echt even belangrijk is. André: "Na een lang gesprek heeft de dokter voor mij besloten, en ik zeg het met veel pijn in mijn hart, dat ik rust moet nemen. We hebben besloten minimaal een maand alles wat met werk te maken heeft af te zeggen en rust in te lassen." 

Schuldig

De 24-jarige zanger deelt het bericht mee met gemengde gevoelens. Hij voelt zich schuldig tegenover zijn fans en vraagt om begrip: "Ik hoop oprecht op jullie begrip. Het spijt me als ik mensen teleurstel die mij hebben geboekt, of die een kaartje voor mij hebben gekocht. Maar voor 1 keer moet ik aan mijzelf denken. Ik zie jullie snel weer!❤❤❤"

André zegt 22 optredens die hij op het programma had staan af. 

Lees ook: André Hazes en Monique willen tweede kindje

Beeld: Brunopress

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen