Fashion / Mode & trends
Mode & trends

De leukste tuintrends van 2018

Het allermooiste seizoen van het jaar (althans, vinden wij dan) is aangebroken en dat betekent dat we weer volop met onze snoet in de buitenlucht zitten. Dus maken we het niet alleen binnenshuis, maar ook buitenshuis naar ons zin. Om het buiten extra leuk te maken, hebben wij de mooiste tuintrends van 2018 voor je op een rijtje gezet.

Planten, planten, planten

We wisten het al even, maar planten zijn hot. Het kenword is: veel! Sla een aantal toffe vintage of terracotta plantenbakken in en koop veel verschillende planten. Als je gezegend bent met een stukje grond is het natuurlijk ook leuk om planten in de grond te poten. En kijk niet alleen naar de grond: ook hangplanten kunnen je tuin flink opfleuren. Hang ze hier en daar in macramé-hangers: supergezellig!

Lampjes

Binnen is licht belangrijk, maar dit geldt ook zeker voor buiten! Denk aan een mooie slinger met gekleurde lampjes, of als je het wat rustiger wilt houden kun je ook voor wit of geel licht kiezen. Zodra het een beetje schemert zul je zien... wat een sfeer! 

Strakke tuinmeubelen

Een beetje rommelige urban jungle in je achtertuin is helemaal van nu, maar om het in balans te houden zijn strakke tuinmeubelen een goede keuze. Denk aan mooie banken op dunne pootjes, die je tuin die echte designlook geven. Meubels in rustige kleuren zorgen voor een rustige look tussen alle drukte van de planten. Op Tuinmeubelen.nl vind je een uitgebreid assortiment om de juiste tuinmeubelen te vinden. 

Hout is goud

Een fijne tuin is natuurlijk ook voorzien van de juiste omheining. Een mooie schutting kan zoveel doen voor je tuin! Het geeft je tuin een frisse look en de gewenste privacy (waar het natuurlijk allemaal om te doen is). Ook een oppepper voor je tuin: houten vlonders of terrasplanken. Check eens sites als Woodcomposiet.nl om jouw gedroomde schutting of terrasplanken te vinden. 

Lees ook: Met deze vijf tips zijn de krassen op je zonnebril verleden tijd

Beeld: iStock