Lifestyle / Celebs
Celebs

Goeiemorrege: Met zóveel mannen deelde Gerard Joling het bed

Reageer 0

Dat het heilige maagd Maria niet is, hadden we wel kunnen raden van Gerard Joling. Maar toen hij gisteren onthulde met hoeveel personen hij daadwerkelijk het bed heeft gedeeld, sloeg onze redactie toch wel stijl achterover. Het aantal bedpartners van de Topper kwam ter sprake tijdens een uitzending van Ellen & Naomi: 24 uur mandekking. 

Geen misselijk aantal: maar liefst 4500 bedpartners passeerden de revue in Gerards leven, naar eigen zeggen. De aflevering wordt vanavond uitgezonden, maar Shownieuws wist dit 'nieuwtje' al naar buiten te brengen. Vervolgens gooiden zij er ook nog een interessant rekensommetje op los, want als Gerard vanaf zijn zestiende actief is geweest, moet hij sinds die tijd zo'n twee bedpartners per week hebben versleten, minus de tienjarige relatie met zijn manager Wino, dat komt uit op zo'n drie bedpartners per week.

Wij begrijpen wel waarom Joling nooit meer ergens kracht voor heeft... De zanger vertelde daarbij ook nog dat er zes of zeven van die 4500 vrouw waren.

Lees ook: Man Patricia Paay blijkt nóg jonger: 'Ik dacht ik maak hem gewoon iets ouder'

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen