OMG: Deze deleted scene uit Sex and the City gaat véél te ver

Media door Roos

Carrie, Charlotte, Samantha en Miranda waren vroeger je beste vriendinnen uit New York. We volgden het lief en leed van de dames op de voet en konden geen genoeg krijgen van alle drama en romantiek. En zoals dat gaat met elke serie, worden er weleens scènes uitgeknipt. Soms om praktische redenen, maar soms omdat het simpelweg véél te ver ging om uitgezonden te worden op tv. En dit was zo'n laatste gevalletje...

sex and the city

Lees ook: De lelijkste outfits die Carrie Bradshaw ooit droeg

The Monogamists

Het gaat om een aflevering uit seizoen 1, genaamd 'The Monogamists', waarin Charlotte date met Michael. Hij heeft de nare gewoonte om haar hoofd telkens naar beneden te duwen om orale seks af te dwingen. Michael heeft ook een hond, Butterscotch. Lijkt nu een onbenullig detail, maar wacht maar.

Deleted scene

Aan het einde van de aflevering is Charlotte zo klaar met Michaels vervelende gedrag tijdens de seks, dat ze hem ervan beschuldigt de verkeerde intenties te hebben en de kamer uitstormt. Michael en zijn golden retriever beteuterd achterlatend. En dat was het. Althans... op tv. Wat kijkers niet weten, is dat er eigenlijk nog een scene achteraan kwam, die er door de makers uiteindelijk toch maar uitgeknipt is omdat het toch nét iets te ver ging. 

Pindakaas

Wat er in die deleted scene gebeurde? Na de kamer uitgestormd te zijn zou Charlotte zich toch bedacht hebben en teruggegaan zijn. Amy B. Harris, producent en schrijver van de serie verklaart: "Het is eigenlijk vreselijk dat we dit echt gefilmd hebben. We filmden Michael terwijl hij pindakaas op zijn penis smeerde en terwijl Charlotte binnenstormde zag ze Michael's golden retriever dat... ja... ik kan niet geloven dat we dit echt wilden doen."

Halleluja dat die scène er op de valreep toch uit gehaald is!

Lees ook: Komt er dan tóch een derde Sex & The City-film?

Beeld: Brunopress