Spannend: een week vol verrassingen voor Humberto Tan

Media door Roos

Time flies when you're having fun! En zo ook voor Humberto Tan (haha, dat rijmt). Inmiddels is zijn laatste week bij RTL Late Night aangebroken en dat kan natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Daarom hebben de programmamakers een alternatief format bedacht, waarbij Humberto nog even flink de handen uit de mouwen moet gaan steken. 

Lees ook: Humberto Tan met haar ziet er 20 jaar ouder uit

 

Een week vol verrassingen

De hele week zal voor Humberto namelijk in het teken staan van verrassingen. Normaal gesproken spreekt de talkshow host het programma van de avond door met zijn redactie. Zo is hij op de hoogte wie zijn gasten zijn en welke onderwerpen ze zullen bespreken. Maar deze week gooit hij het over een compleet andere boeg. Hij zal namelijk niets weten van het avondprogramma, totdat hij plaatsneemt aan tafel en zijn tafelgasten in levende lijven ziet.

Erg spannend

Op Instagram schrijft hij: "Een week vol verrassingen. Normaal gesproken, spreek ik samen met de redactie de onderwerpen door die aan tafel komen. Deze week niet. Deze week laat ik mij verrassen. Ik weet niks en wil niks weten. Dus pas als de uitzending begint, zie ik wie zijn uitgenodigd. Pas tegen 22 uur kom ik binnen gelopen. Om 22.30 gaan we van start! Erg spannend om te doen!"

Humberto Tan presenteerde vijf seizoenen van RTL Late Night. Hij wordt opgevolgd door Twan Huys.

 Lees ook: Leuk nieuws: er mogen nu ook bands meedoen aan The Voice of Holland

Beeld: Brunopress