Kun jij het beter? Geef je dan nu op voor een gloednieuw seizoen van Temptation Island!

Media door Michelle Habets

Met het Timtation drama nog vers op je netvlies en een speciale VIPS editie in aantocht, werken de programmamakers van je favo guilty pleasure alweer druk aan de voorbereidingen van Temptation Island 2019. Denk je dat jij iemand beter kan verleiden dan Cherish of dat jouw relatie sterker is dan die van Jeremy en Vanessa? Dan hebben we goed nieuws! Je kunt je nu namelijk opgeven voor een gloednieuw seizoen van Temptation Island. 

Nieuw seizoen Temptation IslandLees ook: Video: Dit zijn de Temptation Island VIPS-verleidsters

Weer met Belgen

De Belgische Temptation-fans waren flink teleurgesteld toen zij hoorden dat de VIPS-editie van Temptation niet wordt uitgezonden op de Belgische televisie. Maar gelukkig voor onze zuiderlijke buren slaan RTL en Vijf nogmaals de handen in één voor een spiksplinternieuw seizoen met Nederlandse én Belgische deelnemers. Yes! 

Gratis vakantie

De grote vraag is natuurlijk: welk koppel overleeft de test? Voor een antwoord op die vraag zijn de programmamakers momenteel druk in de weer om geschikte koppels, hete verleiders en wulpse verleidsters te vinden. Zie jij een (gratis!) retourtje naar de zon en een verblijf in een luxe vakantieresort wel zitten? Schrijf je dan hier in en wie weet zien we jou in het volgende seizoen schitteren. Of moeten we zeggen: glimmen van de olie.

Het nieuwe seizoen wordt pas uitgezonden in 2019, maar wij kunnen nu al niet wachten! 

Lees ook: Hot! Dit zijn de eerste beelden van Temptation Island VIPS

Beeld: RTL, Giphy