Lifestyle / Media
Media

Oeps, verklapt: Deze nieuwe coach schuift aan bij The Voice of Holland

Na veel internationaal succes met The Voice of Holland en The Voice Kids komt er nu een spin-off speciaal voor 65 plussers: The Voice Senior. En dit jaar schuift er een oude bekende aan in de welbekende draaistoelen.

The Voice

Lees ook: André Hazes open over breuk met Monique: 'Het botst gewoon'

Angela Groothuizen

Dit jaar zal Angela Groothuizen weer shinen in een van de rode stoelen. Dat bevestigde ze vanochtend op Radio Veronica tijdens de uitzending van Giel Beelen. Ze zal de rol van coach op zich nemen samen met Ilse DeLange, Marco Borsato en Ali B. Angela deed eerder al mee als coach bij The Voice of Holland.

Verklapt

Hoewel Angela niet van plan leek om het nieuws al te onthullen, wist Giel het toch te ontfutselen. "Het zal je de laatste tijd veel gevraagd zijn, maar had je niet gewoon voor The Voice Senior gevraagd moeten worden?", begon hij. Toen Angela een stilte liet vallen, deed hij er nog een schepje bovenop: "Omdat je een van de beste juryleden van Nederland bent. Altijd positief, maar wel kritisch. Dat past denk ik heel goed bij het programma."

Aanvankelijk reageerde Angela cryptisch: "We gaan het meemaken, het wordt binnenkort bekendgemaakt", waarna ze het toch niet meer lijkt te houden en uiteindelijk toegeeft: “Ja, ik doe mee. Ja, daar gaat RTL natuurlijk niet blij mee zijn. Ik geloof dat ze er een moment van wilden maken." Oeps, verklapt! Gelukkig heeft ze geen eenzelfde contract met geheimhoudingsplicht moeten tekenen zoals de deelnemers van Temptation Island...

Beeld: RTL

Lees ook: Holy moly: Jan Kooijman showt afgetraind lichaam op Instagram