Fashion / Cadeaus & hebbedingetjes
Cadeaus & hebbedingetjes

Moederdagtip: persoonlijke armbanden van Pandora (+win!)

Reageer8 0

Over twee weken is het alweer Moederdag, tijd om je mams extra in het zonnetje te zetten. Naast een bosje bloemen hoort daar ook een leuk cadeautje bij. Bespaar jezelf uren door webshops ploeteren of winkelstraten slenteren, wij hebben een leuke moederdagtip voor je die bij elke moeder past!

Voor elke moeder een sieraad

Hoe zou jij je moeder omschrijven? Geen twee moeders zijn hetzelfde, want elke moeder is uniek en heeft haar eigen eigenschappen en kenmerken. Daarom lanceert Pandora dit jaar een nieuwe Moederdag collectie waarbij de diversiteit van moeders centraal staat. Elke charm heeft een eigen boodschap, zodat je zelf verschillende materialen en charms kunt combineren. Zo stel je je eigen unieke cadeau voor je moeder samen en kun je haar vertellen wat ze voor je betekent. Hoe lief is dat?!

pandora moederdag

 

Win Essence Armband

We mogen één Essence Silver open bangle van Pandora ter waarde van €59 weggeven aan een van onze lezers! Check snel onder onze Instagram post hoe je mee kunt doen. De winnaar krijgt persoonlijk bericht van ons!

Reageer8 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 8 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • Kloevert

  Ik ben de liefste moeder van de wereld, en ik lijk erg op mijn moeder dus dan is di de op een na liefste mama van de wereld ;-) Maar helaas ik heb geen IG.

 • Brit Weijers

  Zo mooi! Mijn dochter heeft geen instagram en heb daarom maar zelf meegedaan, wie weet word het wat.

 • Kokkie1

  Mijn moeder is speciaal omdat ze elke week een lekkere maaltijd voor mijn gezin kookt en deze komt brengen op de dag dat iedereen laat thuis is en dus zo toch van een heerlijke gezonde maaltijd kan genieten!

 • A

  Iedereen is natuurlijk dol op zijn of haar moeder, maar de mijne doet nog steeds elk weekend mijn was voordat ik naar mijn studentenkamertje vertrek.

 • NinaMol

  Mijn moesje is gewoon mijn alles!

 • moeder 54

  Wat ik kwijt wil? Dat is dat ik graag had mee gedaan met deze Moederdag winactie voor een prachtige armband, maar ik heb geen Instagram. Jammer dat het niet op een gewone manier kan via een invulformulier .
  Toch wens ik iedereen op Instagram veel succes.

 • chen

  Wat een prachtige armband, zal het heel erg graag willen winnen dan heb ik eindelijk een mooie cadeau maar helaas geen instagram-account!

 • Jacquelinexxs

  Wauw wat een schitterende armband en wat een super leuke bendels.
  Ik ben een echte levens genieter luister graag naar muziek en de natuur maakt me heel erg blij!
  En mooie sieraden daar zeg ik geen nee tegen draag ze met veel plezier.

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen