Marc van der Linden vertelt het smerigste wc-verhaal ooit: 'Het hele toilet zat onder'

Media door Roos

En de prijs voor goorste poepverhaal ooit gaat naar: Marc van der Linden. Hij was te zien in De gevaarlijkste wegen van de wereld (BNN-VARA) en deed daar een boekje open over een tripje naar Zuid-Afrika die volledig in de poep - eh - soep liep. En we kunnen je alvast verklappen: hij liet geen detail onbesproken.

Lees ook: Waarom je vaker moet poepen als je ongesteld bent

Borrel in de kroeg

De royaltywatcher vertelt over hoe hij ooit met Gordon naar Kaapstad was: “Toen we nog bevriend waren.” Na een etentje besloot het stel naar de kroeg te gaan voor een borrel, maar daar bleef het niet bij. Bij een bezoekje aan het toilet ging het namelijk volledig mis. Voor mensen met een zwakke maag: wellicht onverstandig om verder te lezen. 

Het zal overal

Tijdens zijn toiletbezoek besefte de Weekend hoofdredacteur met de broek op de enkels plots dat hij ook moest overgeven. Lang verhaal kort: De spiegel, muren en toiletpot moesten het volledig ontgelden. Met wat toiletpapier probeerde Marc de boel na zijn ongelukje te fatsoeneren, maar het was tevergeefs. Toen hij het toilet verliet bleek er tot overmaat van ramp een flinke rij te staan en hij besloot iedereen maar even te waarschuwen: “Wat je ook doet, ga niet naar dit toilet!” 

Toilet vervangen

En het mooiste (of ergste, het is maar net hoe je het bekijkt) moest nog komen volgens Marc: “Ze hebben het hele toilet vervangen. Een week later was er nog een timmerman bezig met alles opnieuw te maken. Wat heb ik me toen ongelukkig gevoeld, maar het is een fantastisch verhaal.” Fantastisch en goor. Vooral heel erg goor, Marc.

Lees ook: Dit is waarom thuis poepen zo veel makkelijker gaat

Beeld: NPO