Bingen maar: De Bachelor met Fabrizio Tzinaridis staat nú op Videoland!

Media door Elsemieke

In Nederland zijn sinds deze week twee afleveringen van De Bachelor met Thomas van der Vlugt te zien, maar ook in België zijn ze begonnen met een nieuw seizoen. Tot voorheen was deze nog niet te kijken in Nederland, maar daar komt vanaf vandaag verandering in. De Bachelor met Fabrizio Tzinaridis kijk je nu ook bij Videoland!

VIDEO: dit zijn de eerste beelden van De Bachelor met Fabrizio Tzinaridis

Zo kijk je De Bachelor met Fabrizio Tzinaridis 

Terwijl wij ons in Nederland bezighouden met De Bachelor met Thomas van der Vlugt van StukTV, hebben ze in België Fabrizio Tzinaridis als Bachelor. De gespierde Fabrizio kan je nog kennen van Temptation Island en dit jaar gaat hij op zoek naar zijn droomvrouw. Vijftien vrijgezelle dames zijn afgereisd naar Griekenland om te proberen het hart van Fabrizio te stelen, waaronder een aantal Nederlandse dames. Voorheen konden wij dit programma niet zien, maar daar is nu verandering in gekomen! De Bachelor België staat nu namelijk ook op Videoland.

Fabrizio en Goedele Liekens

Fabrizio heeft er al een aantal relaties opzitten die ook veeluit zijn besproken in de media, maar toch is de casanova nu klaar voor een nieuw hoofdstuk in zijn leven: echte liefde vinden. Hij krijgt daarbij hulp van Goedele Liekens - yes, de bekende seksuologe! Fabrizio Tzinaridis deed jaren geleden mee aan Temptation Island als verleider, waarna een tweede seizoen volgde met zijn inmiddels ex Pommeline. Daarna was hij lang gelukkig met ene Lotte Vanlingen, maar ook dit liep uiteindelijk op niets uit.

Kwetsbaar in de liefde

Eerder schreef hij op zijn Instagram: "Liefde is één van de mooiste en krachtigste dingen in het leven en op dit moment zou ik liegen als ik zeg dat ik het niet mis. Het goedkeurend oog en de trotse blik van een levenspartner die elke droom ondersteunt is momenteel nog een fantasie. Die geliefde vinden is iets wat tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend is. Zeker niet voor mij. Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik me extra moest bewijzen door mijn reputatie en verleden. Ik heb fouten gemaakt die breed werden uitgesmeerd, maar ik ben meer dan die fouten."

Lees ook: Dit zijn de Nederlandse dames in De Bachelor met Fabrizio Tzinaridis

Foto: Videoland