Kijkers willen dat Nederland een voorbeeld neemt aan Dubai’s boetesysteem in Ellie op Patrouille

Media door Michelle Habets

Ellie Lust is onder andere bekend van haar deelname aan Wie is de Mol?, maar heeft sinds februari ook haar eigen programma genaamd Ellie op Patrouille. Hierbij reist zij de hele wereld over om samen met haar politiecollega's op pad te gaan. Gisteravond zagen we haar in Dubai, waar verkeersboetes een stuk hoger blijken te liggen dan in Nederland. Volgens veel Twitteraars kan ons kikkerlandje daar nog een mooi voorbeeld aan nemen. 

Ellie op Patrouille

Lees ook: Cherish vertelt wat ze écht vindt van Tim: 'Het was een bloedzuiger' - Temptation Island

Dubai

Gisteravond zagen we hoe Ellie in Dubai trainde met de speciale eenheid die vrouwelijke celebrities beschermt en reed in de snelste politieauto ter wereld. Naast deze stoere activiteiten patrouilleerde ze ook mee op straat. Hier kwam zij er net als veel kijkers achter dat men voor een boete in Dubai flink in de buidel moet tasten. Als je met een borrel achter het stuur wordt betrapt, ben je namelijk direct je rijbewijs kwijt en moet je maar liefst 5000 euro betalen. 

Twitter

Op Twitter stroomden de positieve reacties over Ellie binnen. Ook lieten veel kijkers weten dat Nederland nog veel van het boetesysteem uit Dubai kan leren. Bekijk de hele aflevering van Ellie op Patrouille hier

Beeld: Brunopress

Lees ook: Chloe (58) droomt van een leven in een rolstoel: 'Ik wil dat mijn benen verlamd raken'