'Deborah verleidde ooit een man met vrouw en kind' - Temptation Island

Media door Laura

We leven massaal mee met arme Deborah die keihard bedrogen wordt door 'den Tim' in Temptation Island. Nu gaan er geruchten de ronde dat Deborah Leemans in het verleden zelf niet zo'n lieverdje was. 

deborah leemans

Lees ook: Temptations Cherish: 'Op lange termijn heb ik Deborah een plezier gedaan'

Geen braaf meisje

Gisteren verscheen er op Instagram een reactie met dit bericht: "Hallo Deborah Leemans is niet het brave meisje wat ze laat uitschijnen. Ze haalde een gezin uit elkaar. Ze woonde samen met iemand en verleidde een andere man die een vrouw en baby had waar ze jaren voor geprobeerd hadden. Eens ze de buit binnen had liet ze die man na een week vallen en ging gewoon verder in haar eigen relatie zonder dat haar vriend op de hoogte was."

Deborah plaatste de opmerking zelf op haar Instagram Story en maakte gelijk korte metten met de geruchten. "Rumors are carried by haters, spread by fools and accepted by idiots", schreef ze erbij.

Iedereen heeft een verleden

Tegen het Vlaamse blad TV Familie heeft de Temptation-deelneemster uitgebreider reageerd. Uit die reactie blijkt toch dat het verhaal niet geheel uit de lucht is gegrepen. "Ik word de laatste tijd overladen met geruchten en opgeklopte verhalen. Iedereen heeft zijn verleden, toch? Ik weet wat er toen is gebeurd en ik kan met mijn hand op het hart zeggen dat ik nooit doelbewust een relatie zou kapotmaken. Als je weet dat twee mensen samen zijn, dan kom je daar niet tussen. Punt."

via GIPHY

Lees ook: Die Fabrizio-tattoo van Danielle hè, zo origineel is 'ie helemaal niet - Temptation Island 2018

Beeld: RTL