Lifestyle / Media
Media

'Temptations Megan heeft relatie met vriend van Joshua'

Wie het Instagram-account van Megan uit Temptation Island volgt, heeft dit weekend vol verbazing gekeken naar haar 'Stories'. Zaterdag en zondag plaatste ze meerdere foto's en video's met ene Jochem Meykens die er wel heel intiem uitzagen. Samen in bed, televisie kijken bij kaarslicht en kusjes. Wat is hier aan de hand?

megan temptation island

Lees ook: Dit nieuwe tv-programma belooft nóg dramatischer dan Temptation Island te worden

Geheimhouding

Zoals je misschien wel weet, mogen de deelnemers van Temptation Island niks verklappen over de afloop van het programma. Dat het over en uit is tussen Megan en Kevin hebben beiden zowel in als buiten het programma duidelijk gemaakt. Terwijl Kevin het terug in België gezellig heeft met verleidster Chloé, lijkt Megan in Jochem een nieuwe liefde te hebben gevonden.

Vriend van Joshua

Maar er is meer. Jochem zou namelijk een vriend zijn van Joshua, de verleider met wie ze stomende nachten beleefde op Temptation Island. Dat schrijft Belgische website Newsmonkey.

Dreigende vriendinnen

Hoewel Megan tegen de regels in veelvuldig intieme kiekjes met haar nieuwe vlam deelt op social media, wil ze niet dat anderen het 'bewijsmateriaal' delen. Dat blijkt uit een verhaal van een lezeres van Flair België. Megan was vorige week woensdag tijdens een feestje zoenend met een jongen gefotografeerd door omstander, maar daar waren ze niet van gediend. "Toen kwamen Megans vriendinnen naar ons en vroegen om die foto’s te verwijderen. Ze kwamen nogal dreigend over, dus we hebben het gedaan. Het was heel duidelijk dat die beelden niet op sociale media mochten verschijnen." 

Vooralsnog is het nog niet Facebook-official, maar we zullen het zien...

via GIPHY

Lees ook: Hoera! Temptation Island krijgt een extra seizoen maar er is één grote verandering

Beeld: RTL