Lifestyle / Media
Media

'De biografie van Gordon wordt aangepast vanwege leugens'

De biografie van Gordon gaat als zoete broodjes over de toonbank en is de laatste tijd veel in het nieuws verschenen. Niet vanwege lovende reacties, maar veel mensen zijn boos op Gordon. Het boek zou vol met leugens staan en daarom zal de derde druk er iets anders uit gaan zien. 

Leugens volgens zus

Lydia, de zus van Gordon is er klaar mee. Volgens haar staan de passages over de familie vol met leugens. Daarom zal de passage waarin Gordon beweert dat zijn hele gezin in hun jeugd misbruikt is, verwijderd worden in de derde druk. Dit vertelt Lydia aan Shownieuws. Ook broer Johny ontkent het hele misbruik-verhaal en zegt dat het een leugen is. Verder zal de familiefoto die nu in het boek staat verwijderd worden, omdat Gordon volgens Lydia nooit toestemming heeft gevraagd voor het gebruik van die foto. 

Uitgeverij geeft reactie

De uitgeverij van de biografie doet geen uitspraken over de aanpassingen van het boek. Wel vertelt een woordvoerder: “Wij hebben uiteraard kennisgenomen van het feit dat mevrouw Heuckeroth moeite had met enkele passages in het boek van Gordon, hebben dat serieus genomen en zijn daarover in contact gegaan met de advocaat van mevrouw Heuckeroth. Verder kunnen we er helaas geen uitspraken over doen.”

Lees ook: Zus Gordon is woedend: 'Biografie staat vol met leugens'