Lifestyle / Celebs
Celebs

Twitterfittie: Wendy van Dijk noemt Youp van 't Hek een lafaard

Reageer 0

Het is weer aan als een banaan als het om de fittie tussen Wendy van Dijk en Youp van 't Hek op social media gaat. Vorig jaar werd al duidelijk dat de twee niet bepaald door een deur kunnen en ook nu is het weer raak. Dit keer valt Wendy Youp aan omdat ze hem een lafaard vindt.

And the drama continues..

Net als vorig jaar was ook dit keer de column van Youp in NRC de aanleiding. Hier schrijft Youp dat hij tv-programma De Kwis heeft afgezegd, omdat hij niet 'naast een presentator zitten met een teer zieltje zodat ik op mijn woorden moet gaan letten'. De presentator in kwestie is Paul de Leeuw, die eerder zijn kritiek uitte op Youp, omdat hij Gijs van Dam weer een 'pisnicht' had genoemd. En dat terwijl Gijs net bekend had gemaakt seksueel misbruikt te zijn. 

Je raadt het al, Youp z'n opmerking maakte heel wat los. Zo ook bij Wendy, die het niet door de beugel vindt kunnen en schrijft 'Maar niet de confrontatie aangaan.. dan toch maar afzeggen. Lafaard.' 

Wij zijn benieuwd wat Youp hier weer op te zeggen heeft. And the drama continues...

 

Vorig jaar was het ook raak tussen de twee. Toen nam Wendy het op voor haar man Erland Galjaard, die door Youp beschuldigd werd van 'kneuzenmisbruik'. Youp vond Erland een lul en Wendy vond dat niet leuk. Wat volgde was een moddergevecht tussen de twee. 

 

Lees ook: Nog meer foto's: Dit is het vriendje van Gordon 

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen