Temptation Island: Het spel is begonnen.. En hoe!

Media door Roos

Temptation… Aaaahhhh… Lieve mensen, het is weer zover. Je allerlievelingste guilty pleasure Temptation Island is weer van start gegaan met vier verse koppels die hun liefde voor elkaar een flink op de proef gaan stellen. En hoewel ze er pas twee dagen met de verleid(st)ers op hebben zitten, werd het een aantal deelnemers al flink heet onder de voeten… Let op: spoilers!

 

Vreemdgaan? Ikke niet hoor!

Het spel is begonnen! Om maar bij het begin te beginnen: de meeste koppels doen mee, omdat de mannen in het verleden de mist in zijn gegaan. En flink ook. Zo heeft Kevin maar liefst vijf (!) keer buiten de pot gepist in slechts één jaar samenzijn met Megan. Hij heeft zelfs een keer zijn eigen verjaardagsdiner met Megan verlaten omdat hij zich niet goed voelde, om vervolgens met een ander (blond) meisje de koffer in te duiken. Al zijn misstappen waren blond. Tot Megan’s afschuw, aangezien zij zelf donkere lokken heeft. Ondanks zijn verleden is Kevin vastberaden om Temptation te overleven, vertelt hij vanaf de bank met een ‘let life surprise you’ kussentje naast zich. Oh the irony.

Twee weken in paradijs

Afijn, genoeg voorspel. Klaar voor het echte werk: het Temptation eiland in het prachtige Thailand. De stellen mogen afscheid nemen terwijl twee jeeps met hete verleid(st)ers aan komen rijden om de boel eens even flink op te schudden. De mannen houden zich sterk in het bijzijn van hun vriendinnen, maar zodra die vertrokken zijn… Waar de twintigjarige Mezdi en tevens stoere bink achteloos zegt dat hij met gemak trouw zal blijven aan zijn vriendin, vertelt hij nog geen paar uur later met een grijnzende blik aan de camera dat hij de verleidsters wel beter wil leren kennen en ‘de boel verkennen’. Hij mag zich immers best vermaken als hij toch twee weken in paradijs is. Succes met trouw blijven, Mezdi.

'No girls allowed unless Deborah Leemans'

Tim, de vriend van Deborah is ook heel zeker van z’n zaak en belooft een ring bij het laatste kampvuur, ‘je gooit niet zomaar vier jaar in de vuilbak’. En dat blijkt, want zijn liefde voor Deborah gaat verder dan alleen trouw bewijzen op Temptation Island. Elke zin die hij zegt bevat haar naam en hij besluit zijn kamer te barricaderen met een briefje ‘no girls allowed unless Deborah Leemans’. Het moge duidelijk zijn. Zij raakt overigens ook niet uitgepraat over hem: “Ik mis hem zo hard! Ik mis hem zó hárd!” Mogen we een teiltje?

Lees ook: Zo kun je de afleveringen van Temptation Island al eerder zien

'Ik ben BG'

Tijdens de ontmoeting tussen de bezette mannen en verleiders lopen de gemoederen hoog op. Mezdi noemt Fabricio een kleurplaat en Jeremy en Matthew gaan bijna met elkaar op de vuist als Matthew verklaart 'BG' te zijn. BG? Horen we je denken. Ja, dat is dus kort voor 'Boter Geil'. Duh. Jemery was not amused. Tikkeltje geintimideerd misschien? 

Daniëlle mist Mezdi's 'aandacht'

Verleider Fabricio voelt direct een klik met de blonde Daniëlle: “Ik kende haar pas drie uur en drie uur later zaten we al zeven of acht uur te praten.” Knap staaltje rekenwerk, Fabricio. Daniëlle vindt de aandacht wel fijn, maar ze mist vooral de aandacht van haar vriend Mezdi. Die heeft het echter druk met aandacht aan de verleidsters te geven. Oh oh, dat belooft wat bij het kampvuur.

Kaasfondue uit haar oren

Tot slot maakte Kevin nog even van de gelegenheid gebruik om met verleidster Yana in hun eigen dialect zijn vriendin zwart te maken. “Er komt kaas uit haar oren, je kunt er een fonduetje uit halen”, kortom ze is een beetje koekoek. Autsch, niet fraai Kevin! 

Kortom, het spel is begonnen en ondanks dat we pas op dag drie zitten, hebben er al aardig wat tranen gevloeid! Dit voorspelt een kampvuur om van te smullen. Wij kunnen niet wachten!

Beeld: RTL

Lees ook: Dit zijn de verleidsters van Temptation Island 2018