Niet zo om te gieren: Tuin Gerard Joling een ravage na storm

Celebs door Redactie Ze.nl

Arme Gerard Joling! De tuin van onze favoriete lolbroek op de Nederlandse buis heeft het flink te verduren gekregen tijdens de westerstorm van vanmorgen en Geer had vandaag dus logischerwijs een stuk minder te lachen. Op een video op Instagram laat hij zien wat er allemaal kapot is gegaan in zijn achtertuin in Aalsmeer. En dat is niet mis...

Met een bedroefd gezicht laat hij zijn achtertuin zien en het resultaat van de storm is niet mis: kapotgewaaide bloemenvazen, een vogelkooi, lantaarns die omver zijn gewaaid en planten die alle kanten op zijn gesmeten. En waar Gerard normaal gesproken altijd zijn woordje klaar heeft, wist hij dit keer weinig uit te brengen. "Maar ja, het is niet anders," besluit hij aan het einde van de video die hij met zijn telefoon maakte.

 

Wat een storm! Bijna alles in m’n tuin is KAPOT gewaaid! 💨☁️🌂 #gerardjoling

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) op

Het zal even een omschakeling zijn geweest, want nog niet zo lang geleden zat Geer met zijn kont op het altijd warme Curaçao. Een vakantie die overigens niet helemaal onbesproken bleef, want er kwam flink wat commentaar binnen toen hij een foto op social media plaatste waarop te zien was dat hij op een struisvogel zat.

Mag je niet missen: Doe mee aan Het Grote Uitknijp-onderzoek en WIN!