Update: Dit zijn de vier koppels van Temptation Island 2018

Media door Roos

Er is weer nieuws uit Temptation land! Eerder deze week werden alle mannelijke en vrouwelijke verleiders al bekendgemaakt en nu weten we dan ook eindelijk welke burgerlijke gezichten er achter de koppels zitten. Het belooft weer schandalig heet te worden dit seizoen, want elk huisje heeft zijn kruisje en het blijkt niet allemaal even snor te zitten in de relaties. De voornaamste reden voor een deelname? Trouw bewijzen natuurlijk. Maar veel van hen is dat zónder een heet eiland vol verleiders al niet gelukt...

Tim (30) en Deborah (25)

Die jaar geleden leerden Tim en Deborah elkaar kennen in de winkel waar Deborah toen werkte. Door een shirt te passen probeerde Tim haar aandacht te trekken, met succes! Tim is vooral weg van de mooie tanden en het achterwerk van Deborah. Een geweldige basis voor een relatietest wel. Kort door de bocht vindt Deborah Tim een lapzwans en hoopt dat hij na zijn deelname aan het programma actiever in het leven zal staan. Tim hoopt dat Deborah minder koppig zal worden en (jawel!) minder jaloers. Zou Deborah weten dat de verleidsters vooral bestaan uit dames met mooie tanden en een welgevormd achterwerk?

In de toekomst wil het koppel gaan samenwonen én in het huwelijksbootje stappen. Er is zelfs al een ring gekocht. Toch zijn de twee al eerder uit elkaar geweest. Het zal ons benieuwen..

Ook leuk: Doe mee aan Het Grote Uitknijp-onderzoek en WIN!

Kevin (22) en Megan (18)

De piepjonge Kevin en Megan hebben een nog prille relatie. Ze zijn elkaar pas één jaar geleden tijdens het stappen tegen het lijf gelopen. Megan viel direct voor de stoere Kevin, maar al snel bleek dat ze elkaars tegenpolen zijn. Zij is een huismus en hij een feestbeest. Als dat maar goed gaat..

Waarom ze dan in godsnaam mee doen aan het programma? Om Kevins loyaliteit te testen. Hij is namelijk al vijf (!) keer vreemdgegaan (in een jaar). Toch is ook huismus Megan geen schatje en heeft zelf ook buiten de pot gepiest. Het vertrouwen tussen de twee laat dus flink te wensen over. Kevin moet laten zien dat hij te vertrouwen is en als dit gelukt is, gaan ze trouwen. Okido. 

Jeremy (23) en Vanessa (23)

Jeremy en Vanessa zijn al ruim zes jaar bij elkaar. Een goede basis zou je dus zeggen. Toch zit ook hier een kink in de kabel. Want hoewel Jeremy een lieve jongen is, heeft hij wel een stout randje. Vanessa is een rechtenstudent die niet gemakkelijk over zich heen laat lopen, maar ze is gek op Jeremy omdat hij lief en zorgzaam is. 

De lovebirds doen mee aan het programma omdat Jeremy zijn trouw moet bewijzen. What's new. Tijdens hun relatie heeft hij namelijk de stoute schoenen aangetrokken en intieme berichtjes gestuurd naar andere vrouwen. Dat schoot bij Vanessa natuurlijk in het verkeerde keelgat en ze vertrouwt hem voor geen cent. Het koppel heeft samen beslist over een aantal regels waar ze zich op het eiland allebei aan moeten houden en die zijn, zacht uitgedrukt, niet erg flexibel. Geen fysiek contact zoals knuffelen en hand in hand lopen. Ook zijn intieme gesprekken over hun relatie uit den boze. Kortom, gemuilkorfd in een hoekje zitten. De twee willen graag gaan samenwonen als hun liefde dit avontuur doorstaat. 

Mezdi (20) en Daniëlle (20)
Mezdi en Daniëlle hebben elkaar leren kennen op een feestje. Zij is extern incasso manager, hij zit in de wereld van het autoleasen. Mezdi heeft een opvliegend karakter en voelt hij zich snel geïntimideerd wanneer Daniëlle aandacht krijgt van een andere man. Wederom een strak plan om deel te nemen aan Temptation. 

Het koppel heeft besloten om deel te nemen aan Temptation Island vanwege Mezdi's vele misstappen in het verleden (lees: 2 jaar). Ook nu hebben ze vaak ruzie en zien ze elkaar soms een tijd niet. Tijdens deze periode zoent Mezdi ook met andere meisjes. Daniëlle wil dat hij op het eiland voor eens en altijd bewijst dat zij de ware voor hem is.

Voor Daniëlle spreekt het voor zich dat seks, zoenen, schuren, samen in bed liggen en hand in hand lopen gewoon niet kunnen. Van Mezdi mag Daniëlle niet ingaan op een verleider wanneer ze hem leuk vindt. Verdere regels heeft het stel niet gemaakt (en zijn er volgens ons ook niet echt?). Als de twee na het programma nog samen zijn willen ze bij elkaar intrekken en gaan reizen.

Lees ook: Uitgelekt: Dit zijn de voorwaarden om verleidster te worden in Temptation Island