Valentijnsdag: 10 x de mooiste lingeriesetjes om jouw lief te verrassen

Fashion door Roos

Met de feestdagen nog vers op je netvlies maken wij ons alweer op voor de volgende viering die op het programma staat, namelijk Valentijnsdag! Doorgaans een geliefde dag onder de vrouwen en eentje die mannen vaak vergeten. Verras je lief die dag met een sexy setje van een van deze prachtige lingeriemerken. Wedden dat hij Valentijnsdag nooit meer vergeet?

Niets zo mysterieus als bordeauxrood kant. En het mooie aan dit merk is dat het niet duur is en zo ook nog eens dikke sale hebben! Aerie, Bralette €12,42. 

Valentijn = rood. En hoe kun je je lief beter verrassen dan met dit geweldige sexy setje. Ps. het hele setje is afgeprijsd! Hunkemöller, beha €23, string €10, jarretel €14. 

Velvet, geborduurde bloemetjes en een high waist slip, need we say more?! OUT FROM UNDER (via Urban Outfitters), bralette $29, slip $24.

De prachtige lingerie van Tisja Damen is een echte investering in de liefde. Tisja Damen, beha €222, string €123.

De lingerie van Love Stories Intimates is altijd comfi met een speelse twist (en in de sale!). Love Stories Intimates, bralette €30, string €21.

Met zwart kant zit je altijd goed in je body. H&M, body €29,99.

Laat je inner goddess ontwaken in deze prachtige strapless bustier. Victoria's Secret, bustier €58,80.

Het fijne aan dit merk is dat de boel lekker ondersteund wordt. De combinatie van kant en bloemen maken dit setje onweerstaanbaar. Triumph, beha €74,95, slip €39,95.

Deze kanten body met lange mouwen en blote schouders is ultiem verleidelijk. Hips & Curves, €29,95.

Reken maar dat dit setje niet lang aan blijft als jij je lief hiermee verrast. Simone Pérèle, beha €42,50, string €22,50. 

Lees ook: 6 x Deze toffe sieradenmerken ken jij nog niet