Lifestyle / Media
Media

Deze 8 type vriendinnen zitten in elke Whatsapp groepschat

Reageer 0

Waar zouden we zijn zonder groepsgesprekken van Whatsapp? In no time praat je je hele vriendengroep bij over de laatste details van je lief en leed. Ook met elkaar afspreken is gemakkelijker dan ooit! Maar de ene Whatsapper is de ander niet. Zo heb je altijd wel iemand die heel lange berichten stuurt en terwijl de ander juist heel kort van stof is. En zo heb je nog meerdere soorten gebruikers. Herken jij je vriendinnen en jezelf in de onderstaande types?

whatsapp vriendinnen

Lees ook: Dit is waarom je nooit omhoog moet swipen om Whatsapp af te sluiten

De kort-van-stof-vriendin

"Ja.", "Ok.", "Is goed.". Is ze boos ofzo? Nee, hoor. Inmiddels weet je wel beter. Deze vriendin houdt gewoon van lekker kort en krachtig. Ellenlange berichtjes typen is niks voor haar. Ze belt je gewoon liever op.

De spuit 11

Dit bezige bijtje is eigenlijk nooit echt helemaal 2.0 geworden. Haar telefoon staat bijna altijd op stil en tijdens werktijd blijft-ie ook altijd in haar tas zitten. Ze checkt 'm slechts één of twee keer per dag. "Als het dringend is, bellen ze maar." Terwijl de rest van de groep al honderd berichten en drie gespreksonderwerpen verder is, komt de Laatkomer. "Wow, jongens! Ik ga niet alles teruglezen, hoor! Wat heb ik allemaal gemist?"

Degene die altijd de groepsnaam en -foto verandert

Elke keer vind je ze weer een gênante foto van één van jullie en daar moet een bijpassende groepsnaam bij. En lollig dat ze het vindt... vaak als enige van de groep. 

De plannen maker

Deze regeltante is de moeder van de groep en degene die verantwoordelijk is voor negen van de tien keren dat jullie elkaar zien. Nog voordat je "ik kijk even in mijn agenda" kan zeggen, heeft ze al een link naar de datumprikker in de groep gegooid.

De meme-fan

Deze meid weet altijd wat er speelt op het internet en deelt het gelijk in jullie chat. Midden in de nacht, als ze op de plee zit, tijdens lunch. Op een dag krijg je sowieso vijf tot tien gifjes, grapjes en viral foto's doorgestuurd van deze lolbroek.

De stoom afblazer

Het boze poppetje staat bij deze hittepetit onder de meest gebruikte emojis. De trein die te laat kwam, de fietsenmaker die haar te veel rekende of een hondendrol onder haar nieuwe schoenen... Alles moét ze "echt even kwijt, hoor" in een stormvloed van korte berichtjes. 

De geluidsopname fanaat

Hoewel de meeste mensen zich wild schrikken als ze per ongeluk op het microfoontje drukken op Whatsapp, is deze vriendin er helemaal gek mee. Ze is altijd druk in de weer, dus typen duurt allemaal veel te lang. Hup, even snel een voice message. Tot grote irritatie van de rest, want die moeten weer hun oordopjes erbij pakken als ze niet thuis zijn.

De off-topic vriendin

"Hey Marlies, wat voor wijn wil je hebben vanavond?" Deze vriendin blijft lekker lullen in het groepsgesprek wat specifiek voor één persoon bedoeld is. Ja hallo, verplaats dit gesprek even naar je eigen chat. En waar was mijn uitnodiging?

De Hans Klok

Opeens is ze foetsie! "Oké, doei!" grapt de rest dan. Elk groepsgesprek kent wel zo'n deelnemer die plots besluit de biezen te pakken en de groep zonder verklaring noch afscheid verlaat. Wij hebben zo'n vermoeden dat één van de bovenstaande typetjes de reden van haar verdwijning is.

Lees ook: Deze nieuwe Whatsapp-emoji's komen er in 2018 bij

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen