Fashion / Mode & trends
Mode & trends

6 x Deze toffe sieradenmerken ken jij nog niet

Sieraden zijn vaak hét cadeau om ons gelukkig te maken. Van een mooie zilveren ring tot een gouden ketting met hangertjes. Sieraden maken onze outfits af, en daarom verdienen ze wel een speciaal plekje in ons hart. Ben jij nog op zoek naar de leukste sieradenmerken, die nog niet bekend zijn bij het grote publiek? Deze merken verkopen de sieraden waar jij naar zoekt. 

BY1OAK

Ben je helemaal weg van de minimalistische trend? De website BY1OAK verkoopt de fijnste sieraden. Je kunt hun lookbook online bekijken voor inspiratie, maar je kunt natuurlijk ook zelf rondkijken in de webshop. Er is keuze genoeg. 

Klik hier om naar de webshop te gaan

 

We can’t get enough of layering necklaces🖤

A post shared by BY1OAK (@by1oak) on

Leo Mazzotti

Deze website heeft geen veelzijdig assortiment, maar dat maakt het niet minder leuk. Deze grove armbanden met een knoop geven je een echt marine gevoel. Ze zijn simpel, maar maken je outfit meteen een upgrade

Klik hier om naar de webshop te gaan

Heart to get 

Deze webshop verkoopt armbanden en kettingen met verschillende hangertjes. Zoals deze op de foto. Ga voor een armband met het infinity teken voor jou en je kleine prinses. 

Klik hier om naar de webshop te gaan

Eline Rosina jewelry 

Ben je nog op zoek naar echte eyecatchers? De webshop Eline Rosina heeft de meest prachtige oorbellen, en ze zijn zeker niet onopvallend. De oorbellen met hartjes maken van elke outfit een feestje. 

Klik hier om naar de webshop te gaan

Route 508 

Heb je niet zoveel met de minimalistische trend? Ga je liever voor wat meer kleur en de bohemian stijl? Dan is deze webshop wat voor jou. Bij Route 508 vind je de mooiste sieraden met natuurstenen. Vooral de gouden ringen met turquoise maken ons heel gelukkig. De sieraden zijn hangemaakt op Bali, zo weet je zeker dat je iets unieks hebt. 

Klik hier om naar de webshop te gaanVedder&Vedder

Ben je op zoek naar wat meer persoonlijke sieraden? Met deze webshop heb je keuze uit veel soorten sieraden, die je zelf kunt personaliseren. Sinds kort kun je, bijvoorbeeld, een vingerafdruk in je sieraad laten zetten. Hoe gaaf! 

Klik hier om naar de webshop te gaan