Seks & relaties
Seks & relaties

Natte flats - Ze's sekswoordenboek

Reageer 0

In de wondere wereld van de erotiek schiet er elke week wel een nieuw seksbegrip uit de grond. Meepraten over wat hot & happening is tussen de lakens? Houd elke donderdagavond onze rubriek Ze's sekswoordenboek in de gaten. Wij zoeken in alle hoeken van het internet naar de nieuwste en meest opmerkelijke termen op het gebied van seks. Wie weet steek je er nog wat van op! Eerder schreven we over pants plens, de kamelenbult en de vaginaoksel. Deze week hebben we het over de natte flats.

De natte flats lijkt een beetje op de pants plens, maar is toch net even anders. Het is iets wat een groot deel van de vrouwen wellicht met enige regelmaat meemaakt. Zoals bekend heeft iedere vrouw afscheiding. Afhankelijk van de periode in de maand kan deze afscheiding heftiger zijn of juist minimaal. De meeste afscheiding zul je ondervinden in de periode vlak voor je menstruatie. Maar omdat je er natuurlijk ook niet altijd mee bezig bent, kan het soms nogal als een... eh, nou ja, verrassing komen. Et voila: een natte flats in je broek. 

Lekker dan, zo'n koude en natte flats in je broek. Niet bepaald een prettig gevoel als je net midden in de stad loopt of op een feestje bent. Overigens is er niets mis met afscheiding (behalve dat het nogal vervelend kan zijn), mits de afscheiding de juiste kleur heeft: een wittige, doorzichtige kleur is prima. Twijfel je of hangt er een te sterk luchtje aan? Ga dan even langs de dokter. De oplossing tegen een natte flats is trouwens simpel, daar hebben we inlegkruisjes voor. Maar daar moet je natuurlijk ook maar zin in hebben. Een retourtje toilet om het daar even weg te vegen kan ook voldoende zijn.

Lees ook: Dit vinden vrouwen echt van een vinger in hun kont tijdens seks - VRIJ-dag

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen