Deze vijf prachtige kristallen brengen je succes (tenminste... dat wordt gezegd)

Psyche & spiritualiteit door Roos

Niet alleen zijn kristallen een ware lust voor het oog, ook wordt gezegd dat ze bovennatuurlijke krachten hebben. Iedere steen heeft zijn eigen krachten, van fortuin en succes tot liefde en innerlijke rust. Benieuwd welke steen bij jou past? Wij hebben vijf prachtige kristallen voor je op een rijtje gezet die je succes beloven. 

1. Amethist

Hulp nodig om je dromen uit te laten komen? Hoewel deze paarse steen vaak aan de prijzige kant is, staat amethist bekend als de ‘talisman van succes’. Ook stimuleert het creativiteit, omdat dit kristal helpt je hoofd leeg te maken en te focussen. Draag de amethist in een ketting of een zakje in je tas.

 

2. Tijgeroog

Tijgeroog wordt ook wel het ‘alwetende kristal’ genoemd. Het helpt je inzicht en duidelijkheid te krijgen in nieuwe en uitdagende situaties. Ook helpt het om je te kalmeren in tijden van stress. Dus sta je voor een nieuwe uitdaging en voel je je onzeker? Draag een tijgeroog bij je of plaats het tijdens meditatie op je ‘derde oog’ (tussen je wenkbrauwen) voor begeleiding en zekerheid.

 

3. Turkoois

Niet alleen is turkoois prachtig als sieraad, ook is het een bron van geluk. Voor de oude Egyptenaren en de Inca’s was het een heilige steen die voor geluk en fortuin zorgde. Draag turkoois en je zal gelukkig zijn in vriendschap, liefde en geld. Niet slecht, hè? 

 

4. Aventurijn 

Aventurijn is de steen van kansen en mogelijkheden. Op zoek naar een financiële boost? Dan is dit de steen voor jou. Ook wordt er gezegd dat deze steen helpt om dingen te winnen die buiten je macht liggen, zoals een loterij. Wij hebben er direct tien aangeschaft.

 

5. Rozenkwarts

Dit kristal heeft een prachtige roze gloed en helpt je om positiever en optimistischer in het leven te staan. Ook wordt gezegd dat rozenkwarts ervoor zorgt dat je overladen wordt met liefde. In tijden van stress, zoals de bereiding van een kerstdiner, heeft het een kalmerende werking. Dit wil je! 

Lees ook: 5 x de leukste kerstcadeaus voor jezelf