6 x kerstcadeautjes die elke schaamteloos kattenvrouwtje voor haar kat wil kopen

Het is bijna kerst! De tijd dat je portemonnee leegloopt om cadeautjes kopen voor al je vrienden en familie. Een écht kattenvrouwtje ziet haar poezenbeesten natuurlijk ook als familie, dus mogen die niet worden overgeslagen tijdens de feestdagen. Wij zochten de leukste kerstcadeautjes om je kat écht blij mee te maken.

1. Bouw je eigen Witte Huis voor je kat. Poekie for president! €39,95, Poopy Cat via Fonq 


2. Dit speelgoed is een gegarandeerd succes voor je kattenvriend. Geloof ons maar. €11,49 via Zooplus

3. Oud & Nieuw is in aantocht, en dat betekent vuurwerk, en vuurwerk betekent stress. Arme poes! Hou ze rustig met deze anti-stress verdamper. €22,09 via Pets Place

4. Het zal in het begin ongetwijfeld wennen zijn, maar wat dacht je van een vriendje of vriendinnetje? In het asiel zijn er nog honderden katten die ontzettend dankbaar zouden zijn als ze een nieuw thuis krijgen om kerst te vieren. Zoek een kat die het gewend is om met andere katten samen te wonen en zoek goed uit hoe je de twee het beste aan elkaar kunt laten wennen. Lukt het, dan zul je zien dat het geen slechte keuze is geweest… Matties 4 life! Kijk eens op de website van de dierenbescherming.

5. Een warme poes is een happy poes! Deze kattenmand hang je aan de verwarming. €54,99 via Tim’s

6. Perfect voor een klein budget: deze laserpen is een gegarandeerd succes en houdt je kat actief. €3,50 via Huisdierplein. 

Lees ook: Mag jouw kat of hond altijd op bed? Zo vies is dat eigenlijk...