Seks & relaties
Seks & relaties

5 lezeressen over de inhoud van hun nachtkastje

Dildo's, vibrators, geisha balletjes, handboeien, buttplugs... noem het maar op. 'Speelgoed voor volwassenen' is tegenwoordig al lang geen taboe meer. Sterker nog: heel veel vrouwen zijn fan! Volgens onderzoek zou ongeveer één op de twee vrouwen een trillend vriendje (of twee) in haar nachtkastje hebben liggen. Wij vroegen ons af hoe het zat met ons lezeressen. Vijf vrouwen vertellen over hun favoriete genotsspeeltjes. 

nachtkastje vrouwen seksspeeltjes

Iris (26): "De afgelopen vier jaar ben ik single geweest, dus speeltjes heb ik in overvloed, haha. Wanneer ik een scharrel of onenightstand heb, gebruiken we bij de seks ook af en toe een kleine bulletvibrator. Ik heb een heel goede, mini krachtpatser. Ik kom namelijk moeilijk klaar en dat apparaatje klaart altijd de klus. Verder liggen er handboeien met een fout roze bontje ergens onderin mijn nachtkastje te verstoffen, ooit als grapje van vriendinnen gekregen."

Favoriete toy: "De bullet vibrator is klein, trilt hard, heeft 15 standen en is waterproof. Ook voor seks in de badkamer dus ideaal."

Shop de Sensuelle Joie Bullet Vibrator voor € 47,95 bij EasyToys.nl

bullet vibrator

Karin (25): "Persoonlijk gebruik ik niet zo vaak seksspeeltjes. Ik heb een vriend en wij hebben genoeg aan elkaar. Ik zie hem vaak, dus aan soloseks heb ik weinig behoefte. De twee die ik heb liggen, heb ik een keer gewonnen of gekregen. Degene die ik het vaakst gebruik is een standaard vibrator met een soort 'golvend' patroon erop. Als die leeg is, gebruik ik een clitorisstimulator. Die heb ik ooit gewonnen, maar voor mij is-ie net even te intens. O ja, er zwerft ook al bijna twee jaar een klein flesje glijmiddel in mijn 'nachtkastje'."

Favoriete toy: "De vibrator is mijn go-to speeltje. Ik gebruik hem nooit vaginaal, dat gevoel vind ik niet lekker, maar altijd op mijn clitoris."

Koop Aria Vibrance Cerise voor € 39,95 bij EasyToys.nl.

staafvibrator

Sarah (28): Wat er in mijn nachtkastje ligt? Poeh, die puilde een paar jaar geleden al uit. Ik heb nu een mooie doos onder mijn bed met mijn toys. Af en toe gaat oude 'troep' uit de doos en koop ik een nieuw speeltje. Nu ik wat 'ouder' ben koop ik duurdere toys van betere kwaliteit. Het is even sparen, maar het is het waard. Ik heb onder andere een Tarzan, vibrator van LELO, geisha balletjes, een BDSM-uitprobeerpakket, een Womanizer. Goed glijmiddel vind ik ook heel belangrijk, dus daar heb ik een paar flesjes van in verschillende soorten.

Favoriete toy: "Dat is absoluut de Womanizer Pro40. Voordat ik dit hemelse ding gekocht had, duurde klaarkomen nog wel eens dertig minuten. Ik ben toen op internet gaan zoeken naar heel goede seksspeeltjes en kwam deze tegen. Ik ben nu aan het sparen voor de nieuwere versie."

Koop de Womanizer Pro40 voor € 84,15 bij EasyToys.nl.

nachtkastje

Lees ook: Sekshoroscoop van december 2017

Sophia (30): "Door de jaren heen heb ik allerlei speeltjes uitgeprobeerd. You name it, ik heb het in mijn nachtkastje gehad. een Tarzan, Magic Wand, handboeien, buttplug, gagballs, cockrings, geishaballen. Veel mensen zeggen van tevoren al 'bah', terwijl ze geen idee hebben of ze iets fijn vinden of niet. Tegenwoordig hoef je dankzij online winkelen ook niet met schaamrood op de kaken bij de kassa te staan. Daarom heb ik alles uit de sekshops wel eens uitgeprobeerd. Niet alles valt natuurlijk in de smaak. Ik heb echt mijn lievelings speeltjes. 

Favoriete toy: "Mijn Magic Wand vibrator is mijn heilige graal. Ik ben zogezegd wel wat gewend en de Magic Wand is mega krachtig. Ik gebruik 'm solo, maar soms ook met een partner."

Koop de Magic Wand voor € 89,95 bij EasyToys.nl

nachtkastje lezeressen

Christina (33): "Sinds ik één jaar geleden een kind heb, is seks een unicum geworden. Tijdens de zwangerschap deden we het al bijna nooit meer. Toen er een half jaar na de geboorte van onze zoon nog steeds geen actie was, wisten we dat we drastisch iets moesten veranderen. We hebben weinig tijd voor seks, maar áls we het doen pakken we uit. Dan gaat ons kind naar de oppas en houden we een avondje voor onszelf. Het nachtkastje wordt spreekwoordelijk omgekeerd, kan ik wel zeggen! Ons voorspel bestaat altijd uit het spelen met een massagekaars, een blinddoek en soms een spannend bordspelletje. Kort geleden hebben we een duo vibrator gekocht, deze kun je als vrouw als het ware dragen tijdens de seks. Daar zijn we helemaal weg van!

Favoriete toy: "De We-Vibe, zonder zou ons seksleven denk ik niet meer bestaan. De duo vibrator trilt op de G-spot en clitoris. We vinden 'm ideaal omdat je niet zelf hoeft te hannessen met het vasthouden van een vibrator. Je kunt echt samen genieten.

Koop de We-Vibe Sync voor € 199,00 bij Easytoys.nl.

we-vibe 2

 

Alles voor jouw nachtkastje bij EasyToys

Wil jij jouw nachtkastje aanvullen met nieuwe, spannende seksspeeltjes? Bij de leukste speelgoedwinkel voor volwassenen, EasyToys, hebben ze duizenden speeltjes in alle vormen en maten. Voor iedereen wat wils dus. Je kunt trouwens ook bij de erotiekshop terecht voor lingerie en lichaamsverzorging. 

Lees ook: De leukste speeltjes voor stelletjes

Beeld: iStock