Wat is een kamelenbult? - Ze's sekswoordenboek

Liefde door Laura

In de wondere wereld van de erotiek schiet er elke week wel een nieuw seksbegrip uit de grond. Meepraten over wat hot & happening is tussen de lakens? Houd elke donderdagavond onze rubriek Ze's sekswoordenboek in de gaten. Wij zoeken in alle hoeken van het internet naar de nieuwste en meest opmerkelijke termen op het gebied van seks. Wie weet steek je er nog wat van op! Eerder schreven we over pants plenshummer blowjob en vaginaoksel. Deze week hebben we het over de kamelenbult. 

kamelenbult

Vrouwen hebben de kamelenteen, mannen hebben de...

Als je bekend bent met het 'fenomeen' kamelenteen kun je misschien al raden wat een kamelenbult inhoudt. Nog nooit van kamelenteen, ook wel cameltoe genoemd, gehoord? Het betekent dat de contouren van de schaamlippen van een vrouw door haar kleding te zien zijn. De vorm doet namelijk denken aan dat van de voet van een kameel.

De Ze-redactie voelde zich zo vrij om ook een mannelijke tegenhanger te verzinnen. Wat ons betreft is de 'kamelenbult' vanaf nu de nickname voor een doorschijnend 'zaakje'. Hoe dat eruit ziet? Nou, zo:

Lees ook:  Waarom mannen het heerlijk vinden als vrouwen squirten - VRIJ-dag