Seks & relaties
Seks & relaties

De vaginaoksel: het nieuwe 'kwaaltje' - Ze's sekswoordenboek

In de wondere wereld van de erotiek schiet er elke week wel een nieuw seksbegrip uit de grond. Meepraten over wat hot & happening is tussen de lakens? Houd elke donderdagavond onze rubriek Ze's sekswoordenboek in de gaten. Wij zoeken in alle hoeken van het internet naar de nieuwste en meest opmerkelijke termen op het gebied van seks. Wie weet steek je er nog wat van op! Eerder schreven we over pants plenshummer blowjob en popcorn hoe. Deze week hebben we het over de vaginaoksel, een schoonheidskwaaltje waar blijkbaar vooral beroemdheden zich zorgen om maken

vaginaoksel sekswoordenboek

Wat is een vaginaoksel?

Wees gerust, een vaginaoksel is niet een zwetende vagina of een naar vis ruikende oksel. Het gaat om het stukje vet en huid tussen je romp en oksel. Wanneer je je arm recht naar beneden houdt, kan daar een plooi in je huid vormen. Bij sommige mensen lijkt dit op een setje schaamlippen: oftewel een vagina (technisch gezien een vulva, maar dat terzijde).

Lees ook: 5 simpele tips om de seks romantischer te maken

Vet laten wegzuigen

De vaginaoksel kwam deze week in het nieuws vanwege celebrity-styliste Rebecca Corbin-Murray. In een interview vertelde ze dat dit 'kwaaltje' tegenwoordig het ding is waar veel beroemdheden zich voor schamen. Volgens de styliste zouden velen het vet daar laten wegzuigen om aan de schoonheidsstandaard te voldoen. 

De eigenzinnige actrice Jennifer Lawrence begon in 2014 op de rode loper zelf over haar "armpit vagina".

Lees ook: Esmeralda (26) heeft Lichen Sclerosus: 'Mijn vagina verminkt zichzelf'