3 tekenen dat jouw partner écht stapelgek op jou is

Liefde door Miranda

De liefde. Een onderwerp waar we nooit uitgesproken over raken… En ook als je in een relatie zit, blijft het soms een onzeker verhaal: want hoe hou je het leuk? En hoe weet je dat de gevoelens van je partner nog aanwezig zijn? Om je een handje te helpen, hebben wij drie tekenen op een rijtje gezet om te zien of jouw partner écht stapelgek op jou is.

Onzekerheid

We begrijpen volkomen dat het hebben van een relatie soms aardig wat onzekerheid met zich meebrengt. Vooral wanneer je partner niet snel over zijn gevoelens praat. Maar zelfs als hij of zij dat wel doet, weet je dan zeker dat het écht is hoe hij of zij zich voelt? Wat we in ieder geval wel weten is dat het belangrijker is hoe iemand doet, dan wat iemand zegt. De liefde is niet continu horen dat je van je partner houdt, maar de acties die hij of zij je elke dag laat zien.

1. Ze onthouden wat je zegt

Voorbeeld: Jij vertelt de avond van tevoren dat je yoghurt mee wil naar je werk. Maar wanneer je op je werk aankomt, merk je dat je het vergeten bent. En vervolgens staat daar je partner met je yoghurt. Lori Salkin, een datingscoach, zegt dat wanneer je partner van je houdt, je altijd in hun gedachten bent. Daarom zullen ze ook terugdenken aan wat je hen vertelt hebt, omdat ze aandacht aan je besteden. Toch handig.

2. Complimentjes alom

Dit gebeurt omdat je partner, wanneer hij of zij echt van je houdt, zich niet kan inhouden om jou te bewonderen. En dat zélfs als er anderen bij zijn. Bij dit teken gaat het niet perse om wat hij of zij zegt, maar meer om het gevoel dat jouw partner je wil geven. Hij of zij vindt het namelijk belangrijk dat jij je op je gemak voelt in elke omgeving, bij wie dan ook. 

3. Er is altijd ‘tijd’ voor online contact

Wanneer je partner continu blijft ophangen, niet reageert op appjes… Kun je je afvragen of het zuivere koffie is. Het is een goed teken wanneer je partner regelmatig reageert of wat van zich laat horen.

Het zit dus helemaal goed tussen jou en je partner wanneer hij betrokken en complimenteus is. En even eerlijk…  dat willen we toch allemaal?

Lees ook: Met deze briljante handschoen kun je in de kou toch hand in hand lopen