Seks & relaties
Seks & relaties

Wat is de 'pants plens'? - Ze's sekswoordenboek

In de wondere wereld van de erotiek schiet er elke week wel een nieuw seksbegrip uit de grond. Meepraten over wat hot & happening is tussen de lakens? Houd elke donderdagavond onze rubriek Ze's sekswoordenboek in de gaten. Wij zoeken in alle hoeken van het internet naar de nieuwste en meest opmerkelijke termen op het gebied van seks. Wie weet steek je er nog wat van op! Eerder schreven we over hummer blowjobvogueing en popcorn hoe. Deze week hebben we het over de 'pants plens'. Dit keer zelf bedacht door de creatieve koppen van de Ze-redactie. 

pants plens

Je kent het wel: na een vrijpartij klimmen jullie ietwat onhandig van elkaar af om de nodige lichaamssappen af te vegen. Vaak hoort er voor de vrouw ook een wc-bezoekje bij om de manjuices even te laten - eh - 'zakken'. Smakelijk is anders, maar ja dat hoort er nu eenmaal bij.

De 'pants plens' is het woord voor dat onverwachte extra spatje in je ondergoed in de daaropvolgende volgende uren. Een minder charmant onderdeel van je seksleven. Schaam je er vooral niet voor, want elke (hetero) vrouw heeft dit wel eens. Simpele tip: een inlegkruisje voorkomt het ongemak.

Lees ook: Seks zorgt ervoor dat je vagina uitrekt: waar of niet waar?