Lifestyle
Lifestyle

7 tekenen dat jij en je beste vriendin langzaam steeds meer hetzelfde worden

Het hebben van een beste vriendin is superfijn. Je hebt iemand met wie keihard kunt lachen, maar ook iemand met wie je keihard kunt huilen. Jullie zijn zo vaak samen dat jullie misschien wel een beetje op elkaar gaan lijken. Hieronder 7 tekenen dat jullie langzaam... dezelfde persoon worden.  

1. Jullie vinden dezelfde soort mannen leuk

Hebben jullie iedere keer het probleem dat jullie dezelfde mannen leuk vinden? Misschien komt dat... omdat jullie gewoon een beetje hetzelfde zijn geworden. Jullie horen zo vaak elkaars mening over mannen, dat jullie hetzelfde zijn gaan denken. Nu is het natuurlijk wel belangrijk dat je geen ruzie krijgt over de vent in kwestie.

2. Je merkt het meteen als er iets aan de hand is

Jullie weten wanneer er iets niet in de haak is en ook wat jullie eraan kunnen doen. Heeft je vriendin een slechte dag? Dan weet je precies welke film je op moet zetten om haar weer vrolijk te maken. 

3. Jullie hebben dezelfde humor

Dit is waarschijnlijk ook een reden dat jullie bij elkaar blijven. Jullie hebben de meest rare binnenpretjes en hoeven alleen maar oogcontact te maken om in lachen uit te barsten.

4. Jullie kunnen plannen afzeggen, zonder schuldgevoel

Dit is vooral een fijn punt voor de introverts onder ons. Hoe fijn is het om plannen af te kunnen zeggen, zonder dat de ander beledigd is. Je beste vriendin geeft er waarschijnlijk niet om, omdat zij snapt dat je niet altijd zin hebt in andere mensen. En... jullie kunnen altijd nog bellen.

Lees ook: Een avond je vrienden over de vloer? Doe een high beer

5. Jullie nemen elkaars stopwoorden over

Betrap je jezelf er weleens op dat je altijd precies dezelfde dingen zegt als je beste vriendin? Jullie zijn zo vaak samen dat je zelfs hetzelfde gaat praten.

6. Jullie hebben áltijd tegelijk honger

Herken je dit: je vriendin stuurt een berichtje dat ze honger heeft, precies op het moment dat jij zit te dagdromen over eten? Jullie hebben zelfs honger op hetzelfde moment. Waarschijnlijk lusten jullie ook dezelfde dingen, dat maakt het weer makkelijk.  

via GIPHY

7. Jullie taggen elkaar in de leukste dingen op Facebook

Hoe komen we tegenwoordig nog de dag door zonder de hilarische filmpjes op internet. Zodra jij inlogt op Facebook tag jij je vriendin in de ene na de andere meme. Deze filmpjes zorgen dan ook later weer voor de binnenpretjes. 

Herken je al deze punten? Deel het artikel snel met je vriendin, voordat ze het zelf stuurt. 

Lees ook: 17 x de leukste vriendschapstattoos - Tattoo Tuesday