Zoveel verdienen de Stranger Things-kinderen per aflevering

Celebs door Laura

Kijk je Stranger Things? Zo ja, dan weet je dat het groepje kinderen de ware sterren van de serie zijn in plaats van de volwassen personages. De acteurs achter Eleven, Mike, Dustin, Lucas en Will zijn binnen een paar jaar megaberoemd geworden. Het moet heftig zijn om opeens op handen te worden gedragen en tegelijkertijd ook bekritiseerd te worden door de hele wereld. Gelukkig worden de jonge acteurs goed beloond voor hun harde werken.

stranger things

Lees ook: Wie durft: dit zou de engste Netflix-serie zijn

Van 13 tot 16 jaar

Als we het over de 'kinderen' hebben uit Stranger Things gaat het natuurlijk om Millie Bobby Brown (Eleven), Gaten Matarazzo (Dustin), Finn Wolfhard (Mike), Caleb McLaughlin (Lucas), Noah Schnapp (Will), en nieuwkomer Sadie Sink (Max). De jongste van het gezelschap is Millie, zij is pas 13 jaar. De oudste van het stel is Caleb, hij is 16 jaar, de rest is ongeveer rond de 14 jaar. 

Volgens The Hollywood Reporter ontvangen Finn, Millie Bobby, Gaten en Caleb per aflevering een som van 30.000 dollar op hun rekening. Dat is omgerekend ongeveer 25.400 euro. Niet een verkeerd salaris voor die leeftijd. Daarnaast hebben ze bonussen van 'minder dan vijf nullen' gekregen omdat de serie een succes bleek te zijn. Jup, in twee afleveringen verdienen zij meer dan jij waarschijnlijk in een jaar doet. 

Wat de overigen precies verdienen is niet bekend, maar we gokken dat het in de buurt ligt. 

Lees ook: Zoveel verdienen de kinderen van Modern Family